h

Layanan

OEM / ODM kanggo Klien Merek

OTAO nduwe pabrik 12000sqm, 200+ tenaga kerja, lan atusan mesin sing tepat. Produksi presisi skala sing efektif sing disertifikasi dening BV, SGS, ISO, lan liya-liyane kanggo njamin kualitas lan njamin wektu sing tepat.  
 
OTAO ngladeni 300+ klien merek OEM kanthi pengalaman lan bukti kualitas sing apik, nyedhiyakake layanan sing cocog karo panjaluk, desain, solusi, rega, produksi, pengiriman, pemasaran, lan dhukungan sawise-sales.

Solusi Perlindhungan

Ukuran utawa bahan sing disesuaikan kanggo syarat klien ing piranti, kayata seluler, tablet, Kamera, Mobil, peralatan omah, lan mesin industri ...  
 
Nyedhiyakake solusi produk kanggo nggayuh persyaratan kualitas lan anggaran, nulungi klien kanggo nggawe merek, rega, lan kompetisi babagan bedane produk, lsp.

Kontrol Kualitas

OTAO wis nggawe kontrol kualitas SOP lan TQM lengkap kanggo mriksa saben bahan baku, prosedur, lan produk, priksa manawa kasedhiya ing wektu, lan njamin kualitas saben produk.  
 
Utamane OTAO duwe pengalaman nggawe merek merek lan dadi klien merek, OTAO wis nglumpukake mesin produksi lan set mesin uji lengkap kanggo saben prosedur, ing wektu sing padha, ngembangake tim QC, ngoptimalake saben prosedur, lan nambah prosedur supaya bisa lolos.

Riset & Pengembangan

Tim R&D / Lab lan peralatan ing njero omah kanggo terus menehi solusi anyar lan canggih karo perusahaan Jepang, Korea lan China kanggo bahan anyar R&D kanggo nglindhungi layar.  
 
Dandan lan ngoptimalake proses kanthi terus-terusan nggawe prabédan sing luwih gedhe kanggo klien kita supaya bisa entuk luwih akeh kompetisi lan bakal ngluncurake barang-barang anyar saben wulan supaya klien bisa promosi barang-barang kasebut menyang klien.

Dhukungan Marketing

Gabung ing akeh pameran lan media sosial kanggo nyebar merek lan nyedhiyakake elemen promosi lan file sing gegandhengan kanggo mbantu  
 
Kita bakal nglumpukake kabeh ponsel lan piranti, sing bakal diluncurake dening merek ing pirang-pirang taun, lan nggawe pelindung layar sing gegandhengan karo 3-4months, sawise tren pemasaran. Kita bakal menehi rekomendasi produk sing cocog.
 
Kita entuk akeh konsumen lan komentar kanggo nyetel pangembangan lan perbaikan produk.