proud_top_banner

Samsung S21 Kaca UV Lem Tempered

Samsung S21 Kaca UV Lem Tempered

Model unggulan Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, lan VIVO kabeh digunakake layar sudhut mlengkung kanthi lengkungan gedhe. Kaca Lem Lem UV duwe nyedhiyakake pagelaran lan perlindungan sing apik kanggo dheweke, dadi jinis
kaca tempered sing ditampa umum dening konsumen


Detail Produk

Napa sampeyan butuh kaca UV lem?

Model unggulan Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, lan VIVO kabeh nggunakake layar sudhut mlengkung kanthi lengkungan gedhe. Nganti saiki, kaca temper temper lentur panas ing jagad iki bakal duwe siji utawa luwih saka masalah ing ngisor iki:

Tutup bagean area tampilan ing pojok kiwa lan tengen

Tutul ora sensitif

Ora bisa nggunakake fungsi mbukak kunci driji utawa mbukak kunci ora sensitif

Debu lebet ing sangisore kaca

Ana umpluk, pinggir putih, utawa gelembung katon sawetara dina sawise tetep

Konsumen biasa ora bisa ngirim dhewe

Kaca temperatur lem OTAO bisa ngatasi masalah kasebut.

Apa Kaca Lem Lem UV?

Paket kaca temper UV nduweni gel sing diarani gel LOCA. LOCA minangka bentuk cendhak 'Adhesive Clear Optical Liquid). Gel LOCA digunakake kanggo nemplekake lensa sampul, kaca lsp ing awak telpon lan amarga adesif sing jelas, nduweni sifat optik sing unggul. Nalika nggunakake cahya Ultraviolet (UV) menyang waras ing cairan UV lim, produsen aksesoris iki wiwit ngarani 'kaca UV' iki.

Perekat sing jelas kanthi cair (LOCA) yaiku teknologi ikatan adhedhasar cairan sing digunakake ing panel tutul lan piranti tampilan kanggo ngikat lensa tutup, plastik, utawa bahan optik liyane menyang unit sensor utama. Perekat iki nambah karakteristik optik lan daya tahan. Lem LOCA asring dikencengi nggunakake lampu ultraviolet.

Kepiye cara milih kaca UV lem sing apik?

Kaca temperatur lem UV pisanan muncul ing taun 2018, nanging nganti saiki, umume produk ing pasar duwe masalah kaya ing ngisor iki

Asesoris buyar lan instalasi angel. Sawise ana kesalahan, gelas mung bisa dibuwang (gambar);

Wektu ngobati dawa banget (2 menit);

Sawise mari, angel robek. Contone, yen gelas tempered sampeyan ora sengaja bejat lan kudu diganti gelas anyar, sampeyan bisa uga nglarani tangan (gambar);

Lem kebanjiran nalika dipasang, nempel ing tombol sisih, nyebabake kethokan (gambar)

Kaca UV lem OTAO

Artefak gelas sing dirancang khusus kanggo kaca UV, gampang dipasang, sapa wae bisa kanthi gampang miwiti sawise nonton video operasi. Dadi produk kita bisa didol kanthi online lan offline.

Nggunakake lem UV generasi paling anyar, wektu ngobati bisa disingkat dadi 1 menit.

Lem UV paling anyar bisa gampang dicopot sanajan sawetara wulan dienggo sawise ngobati, ora bakal ana residu, lan ora bakal nglarani tangan sampeyan.

Balance pad lan desain katun sing nyerep kanggo mesthekake lem ora kebanjiran nalika proses kaca

Piranti sing Kompatibel

Model:

Huawei P30 Pro
Huawei P40 Pro
Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 40
Huawei Mate 40 Pro
Huawei Nova 8
Huawei Nova 8 Pro / Hono

Samsung S20
Samsung S20 +
Samsung S20 Ultra
Samsung Note 20 Ultra
Samsung S21 Ultra
Xiaomi 10
Xiaomi 10 Pro
Xiaomi 10 Ultra
Xiaomi 11
OnePlus 9 Pro


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.