proud_top_banner

Samsung S21 Ultra 3D Pelindung Layar TPU Panas-mlengkung

Samsung S21 Ultra 3D Pelindung Layar TPU Panas-mlengkung

Film TPU 3D hot-Oending OTAO utamane dirancang kanggo ponsel sudhut mlengkung ing pasar. Merek sing didhukung kalebu Samsung, Huawei, Xiaomi, OnePlus, OPPO, Sony lan liya-liyane. Kita nggunakake bahan baku impor saka Korea Selatan kanggo mesthekake lumahing tahan gores, lancar, lan transmitansi cahya dhuwur. Bebarengan karo posisi kita, instalasi dadi gampang banget.


Detail Produk

TPU minangka poliuretan thermoplastic , Iki minangka plastik sing ditingkatake kanthi kimia sing kalebu resistensi goresan, elastisitas, tahan minyak lan minyak, lan nambah kateguhan. Amarga materi elastis, nduweni kemampuan "ngobati awake dhewe" kanthi winates. Iki tegese empuk sing alus menehi kekuwatan kanggo nresep pengaruh sing ora ekstrem, kayata umume tetes lan goresan sing luwih entheng, nalika nahan kabeh utawa umume komposisi asline. Contone, goresan sing luwih entheng biasane mung ngemot plastik cilik ing plastik alus, sing alon-alon bali dadi normal.

Gampang Instal

Film TPU awal angel banget dipasang, sanajan sawise latihan profesional, sampeyan bisa uga nemoni masalah kaya mangkene: Gelembung udara angel dikikis, lan bledug bisa gampang dilebokake. Sawise dandan terus-terusan, film OTAO sing tempered saiki bisa diposting kanthi tepat kanggo wong anyar utawa sekaligus. Sugeng rawuh nonton video kanthi rinci.

Marasake awakmu dhewe

Film TPU OTAO digawe saka bahan impor saka Korea Selatan, lan atose lumahing luwih dhuwur tinimbang film tempered biasa, sing bisa nyegah layar goresan, lan yen ora goresan, bisa ndandani dhewe ing sawetara jam.

Piranti sing Kompatibel

Contone Samsung S21 Ultra. Saiki, umume film sing tempered ing pasar bakal duwe siji utawa luwih saka masalah ing ngisor iki. Yen sampeyan utawa pelanggan ora bisa ngatasi masalah kasebut, TPU bakal dadi pilihan sing paling apik.

Ora bisa digunakake kanthi sensitif banget karo fungsi nutul
Pangenalan sidik jari ora sensitif (umume Samsung S10, S20, S21, Note 10, Note 20 seri nggunakake bekas driji ultrasonik kanggo mbukak kunci)
Umume kaca tempered bakal nggunakake wates sing dicithak sutra ing loro-lorone, sing umume luwih wiyar tinimbang wates layar ponsel, sing mesthi bakal mblokir bagean saka jendela tampilan.
Efek halo ing tengah layar
Susah nemplekake kaca temper lengkap lem ing telpon tanpa gelembung
Gampang tiba
Gampang entuk bledug sawise nggunakake sawetara wektu

Model:

Samsung A30 / A50

Samsung S8

Samsung S8 +

Samsung S9

Samsung S9 +

Samsung Note 8

Samsung Note 9

Samsung S10

Samsung S10 +

Samsung S10 5G

Samsung Note 10

Samsung Note 10+

Samsung S20

Samsung S20 +

Samsung S20 Ultra

Samsung A90 5G

Samsung A51 5G

Samsung Note 20

Samsung Note 20 Ultra

Samsung A41

Samsung M21

Samsung S20 FE

Samsung S21

Samsung S21 +

Samsung S21 Ultra

Huawei P30

Huawei P30 Pro

Huawei P20

Huawei P20 Pro

Huawei MT20 Pro

Huawei MT30 Pro

Huawei MT30

Huawei P40

Huawei P40 Pro / P40 Pro + (Prem

Huawei Honor 30 Pro / Nova7 Pro

Huawei Honor 30

Huawei Honor V40

Huawei Nova 7SE

Huawei Nova 7 5G

Huawei Nova 8

Huawei Nova 8P

Huawei Mate 40

Huawei Mate 40 Pro

Huawei Nova8

Huawei P50

OnePlus 7

OnePlus 7T

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7T Pro

OnePlus 8P

OnePlus 8T

OnePlus 9 Plus

OnePlus Nord

Sony Xperia 1-XZ4

Xiaomi CC9 Pro

Xiaomi 10/10 pro

Xiaomi 11/11 pro

Xiaomi Redmi K30 Ultra

OPPO Golek X2

Mote Edge Plus

LG Beludru

LG Wing 5G

Fitbit Versa 2

Biaya Fitbit 4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita