proud_top_banner

Samsung S21 Ultra 3D Heat Bending Tempered Glass Protector

Samsung S21 Ultra 3D Heat Bending Tempered Glass Protector

Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21 Ultra, desain sampul lengkap 3D bisa nglindhungi kabeh tampilan. Lem canggih ora gampang ditutup, nyegah goresan lan rereget.


Detail Produk

 Desain sampul 3D lengkap menehi perlindungan.

 Instalasi Gampang tanpa Gelembung.

 Super Sensitive karo Scanner Fingerprint Ultrasonik.

● Kasus sing kompatibel karo sing paling akeh merek seluler ing pasar.

Piranti sing Kompatibel

 Samsung S21 Ultra

FITUR LAIN

9H atose

Elinga yen 9H ing industri kaca tempered pancen nuduhake atose potlot, dudu atose Mohs sing kondhang (Hard Pencil 9H = Hardness Mohs 6H). Saben batch kaca OTAO sing tempered kudu lulus tes ketahanan beban pensil Mitsubishi 9H Jepang sing ketat.

Ukuran Akurat lan Sentuhan Sensitif

Tukang gaweyan sing sampurna mesthi menehi asil paling apik lan uga ditrapake kanggo film kaca sing alus. Motong sing akurat dening ahli tegese pelindung layar kaca tempered menehi jangkoan sing sampurna lan lengkap.

Kompatibel karo Sensor Ultra-sonik 3D

Model unggulan seri Samsung S10, S20, S21, Note10, lan note 20 kabeh nggunakake pangenalan sidik jari ultrasonik Qualcomm, sing bisa nambah keamanan mbukak kunci. Nanging uga nggawa tantangan gedhe kanggo industri kaca sing marah. Saiki, 95% pelindung layar kaca sing tempered ing pasar ora bisa ndhukung rekaman lan pangenalan sidik jari ultrasonik kanthi apik. Nanging, protektor layar kaca tempered OTAO wis apik banget ing stabilitas lan akurasi pangenalan sidik jari kanthi riset lan pangembangan lan perbaikan sing terus-terusan.

Perlindhungan Pecah

OTAO kabeh pelindung layar kaca tempered utawa film nyedhiyakake pengaruh pinggiran lan proteksi pecah. Umume, yen telpon sampeyan tiba ing lantai kanthi ora sengaja lan nggegirisi banget, pelindung layar kaca OTAO sing tempered nyegah supaya ora pecah. Dadi, telpon sampeyan tiba saka dhuwur tartamtu, sampeyan ora bakal babras karo pecahan gelas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.