proud_top_banner

Samsung S21 Plus 2.5D Lem Lengkap Kaca Pelindung Layar

Samsung S21 Plus 2.5D Lem Lengkap Kaca Pelindung Layar

Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21 Plus, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo ponsel sampeyan.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja sing stabil kanthi sentuhan sensitif.


Detail Produk

 Desain lem lengkap tutup 2.5D.

 Perekat Bebas Gelembung kanggo gampang dipasang.

 Lapisan oleo-phobic sing mulus bisa nyegah sidik jari, noda kanthi efektif.

● Dhukungan fungsi mbukak kunci driji ultrasonik.

Piranti sing Kompatibel

 Samsung S21 Plus

FITUR LAIN

9H atose

Elinga yen 9H ing industri kaca tempered pancen nuduhake atose potlot, dudu atose Mohs sing kondhang (Hard Pencil 9H = Hardness Mohs 6H). Saben batch kaca OTAO sing tempered kudu lulus tes ketahanan beban pensil Mitsubishi 9H Jepang sing ketat.

Instalasi Gampang

Pamasangan film temperatur OTAO gampang banget lan trep. Yen sampeyan ngelingi terminal, sampeyan uga bisa milih aplikator (uga diarani tray instalasi) kanggo ngrewangi instalasi. Malah konsumen sing ora duwe pengalaman film bisa gampang nggawe film.

Tepi Dikiatake kanggo Perlindhungan Tambah

Kaca Tempered OTAO nglindhungi sudhut lan pinggir layar sing ringkih kanggo nyegah keripik lan mungkasi retakan supaya ora diwiwiti lan nyebar.

图片9

Perlindhungan Layar Kaca Kuat

Kaca silikat aluminium lan teknologi tempering sing digunakake ing OTAO Tempered Glass kanggo nambah ketegangan permukaan kaca sing nggawe awak luwih kuwat.

dg (6)

Gratis Gelembung & Bebas Debu

Kanggo ngirit biaya, akeh pabrik ngasilake ing lingkungan sing ora bebas debu, lan gampang nyedhot bledug menyang lem produk AB, lan sawetara bledug angel ditemokake yen durung ngalami inspeksi kualitas sing ketat sawise produksi, nganti ditempelake. Sampeyan bisa ndeleng ing telpon, wis kasep.

Sawetara pabrik nggunakake lem AB sing murah, lan umpluk udara bisa uga katon.

OTAO nggunakake prosedur inspeksi bermutu tinggi, saka bahan baku, lingkungan produksi, proses produksi nganti panyimpenan pungkasan, ngontrol kanthi ketat, lan menehi pelindung layar kaca tempered bebas debu lan gelembung kanggo sampeyan.

Kompatibel karo Sensor Ultra-sonik 3D

Model unggulan seri Samsung S10, S20, S21, Note10, lan note 20 kabeh nggunakake pangenalan sidik jari ultrasonik Qualcomm, sing bisa nambah keamanan mbukak kunci. Nanging uga nggawa tantangan gedhe kanggo industri kaca sing marah. Saiki, 95% pelindung layar kaca sing tempered ing pasar ora bisa ndhukung rekaman lan pangenalan sidik jari ultrasonik kanthi apik. Nanging, protektor layar kaca tempered OTAO wis apik banget ing stabilitas lan akurasi pangenalan sidik jari kanthi riset lan pangembangan lan perbaikan sing terus-terusan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita