top_banner

Privasi

  • iPhone 12 series 2.5D privacy tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca temperatur iPhone 12 seri 2.5D

    Nalika nggunakake ponsel tanpa film privasi, layar minangka layar enggo bareng, dadi sampeyan lan wong-wong sekitar sampeyan bisa ndeleng layar kanthi jelas. Nalika sampeyan nyelehake kaca temperam privasi OTAO ing layar, iku layar privasi eksklusif, sing mung bisa dideleng lan informasi layar ora bisa dideleng saka sisih.