top_banner

Kaca Premium

  • iPhone 12 series Schott tempered glass screen protector

    iPhone 12 seri Schott minangka pelindung layar kaca tempered

    Apa Protektor Kaca Schott?

    Grup SCHOTT Jerman minangka perusahaan klompok teknologi tinggi multinasional sing didegake ing taun 1884. Pengalaman industri 130 taun ing bidang kaca khusus, bahan lan teknologi canggih. Lan bidang bisnis utamane kalebu: peralatan rumah tangga, obat-obatan, elektronik, optik lan transportasi. Film pelindung layar berkualitas tinggi, tahan layar pecah digawe saka gelas SCHOTT paling angel ing industri. Ing proses ngasilake film tempered ponsel, OTAO nggunakake proses dobel dobel kanggo ningkatake resistensi gelas. Ponsel sampeyan bisa tahan 25 kaki Urip ing ketinggian, njaga telpon kanthi utuh. Fungsi proteksi anti-pecah sing kuat ngalahake para pesaing ing pasar lan nggawe pengalaman sing luwih sampurna kanggo para pelanggan.

  • iPhone 12 series Corning Gorilla tempered glass screen protector

    iPhone 12 seri Corning Gorilla tempered pelindung layar

    Apa sing dimaksud karo Corning Gorilla Glass?

    Gorilla Glass minangka merek kaca sing dikuatake kanthi kimia sing dikembangake lan diproduksi dening Corning, saiki ing generasi kaping pitu, dirancang supaya tipis, entheng lan tahan karusakan. Minangka merek, Gorilla Glass unik kanggo Corning,