news_top_banner

Pelindung layar mupangate sampeyan !!!

Kepiye perasaan sampeyan yen layar sampeyan wis goresan lan rusak nalika ponsel mudhun ?? Apa sing bakal sampeyan lakoni?

1. Apa sampeyan kepingin mbuwang USD800-1000 kanggo tuku ponsel anyar? Khusus telpon asli mung karo sampeyan setengah utawa setaun?

2. Utawa mbuwang USD60-100 kanggo ndandani utawa ngganti ponsel?

Kanthi pangembangan teknologi, smartphone utawa piranti liyane dadi layar tutul minangka bagean biasa. Ora bakal bisa mlaku yen layar rusak utawa perasaan tutul ora apik sawise digaru.

Nalika layar luwih awet tinimbang mbiyen, isih bisa nahan retakan lan goresan. Kerusakan telpon asring dadi biaya panggunaan saben dinane. Sampeyan bisa uga kedadeyan nalika tekanan utawa tekanan dhuwur ing layar sampeyan, utawa sampeyan bisa uga nemokake retak piranti sawise ora sengaja ngeculake. Kacilakan kedadeyan nalika nggawa piranti menyang endi wae.

Yen sampeyan ora pengin entuk luwih akeh masalah lan biaya, cara sing cerdas yaiku njupuk proteksi kanggo layar piranti. Pelindung layar biasa biasane regane antara $ 10 lan $ 20, lan iki bakal dadi investasi sing apik.

Apa rata-rata wong butuh pelindung layar kanggo piranti? Manfaat pelindung layar yaiku nawakake asuransi ekstra yen ana kacilakan. Sampeyan bisa ngeruk pelindung layar banjur ganti kanthi rega murah.

Pungkasane, sampeyan kudu mutusake apa sampeyan butuh pelindung layar. Gumantung saka kahanan sampeyan, bisa uga tuku sing cerdas - luwih-luwih yen sampeyan ora duwe dana kanggo ngganti utawa ndandani layar sekaligus.

Kanthi pangembangan pelindung layar, ana macem-macem fungsi sing kedadeyan ing kaca sing lancip, utawa bahan liyane kayata PMMA, PET lan liya-liyane kaya cahya anti biru, anti-sorotan, privasi, anti bakteri, lsp. Lan luwih akeh desain adesif kanggo nggawe film tempered utawa pelindung layar sing pas uga kanggo Ponsel, Pad, tablet, laptop, smartwatch, go pro, kamera, lan lensa iPhone, Samsung, Google, Huawei, Mi, Vivo, Oppo, Motorola, hiu ireng , lsp. lan pelindung layar kanggo mobil, mesin, lsp.


Wektu kiriman: Mar-13-2021