news_top_banner

Pelindung layar kaca temperatur iPhone 13 saka Apple wis diluncurake ing wulan April

Nalika iPhone 13 isih adoh wulan, lan samesthine ing wulan September 2021 iki,

Minangka pabrikan utama pelindung layar, OTAO mesthi ngupayakake entuk data layar ponsel kanggo nggawe produk sing gegandhengan, lan ngluncurake kaca tempered kanggo mbantu klien entuk kesempatan pertama kanggo entuk pangsa pasar lan nindakake luwih akeh gaweyan pemasaran .

Kita wis entuk data layar saka antrian iPhone 13.

--iPhone 13 mini 5.4 "

--iPhone 13 6.1 "

--iPhone 13 pro 6.1 "

--iPhone 13 pro max 6.7 "

Pangowahan desain utama ora dikarepake, kayata ing layar, ana sawetara sing kudu diganti.

1. Kedudukan sing luwih cilik bisa dideleng ing panel tampilan model iPhone 13 sing bakal teka. Speker earpiece wis dipindhah menyang bezel ndhuwur. Mula, ana kedudukan cilik ing sisih ndhuwur kaca tempered, sing beda karo kaca tempered kanggo antrian iPhone 12. OTAO ngluncurake kaca tempered ing wulan April. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kami.

Pelindung layar kaca OTAO 2.5D lengkap

OTAO 2.5 pelindung layar kaca sing bening

2. Apple diarani arep nambah sensor bekas driji sing ditampilake ing model iPhone 13, nanging durung jelas manawa kedadeyan kasebut bakal ditindakake, lan ora ana tes ing piranti seluler asli, mula Kita arep nyoba piranti ing wulan Mei, nalika semana kita ngluncurake pelindung layar kanthi kaca temperamen mbukak kunci bekas driji.

3. Ing wektu cedhak, kita bakal ngluncurake pelindung layar kanthi fungsi sing luwih akeh, luwih akeh bahan, lan pelindung lensa kanggo baris iPhone 13.

Ing ngisor iki minangka jeneng sing digunakake Apple wiwit iPhone diluncurake ing taun 2007.

2007 - iPhone

2008 - iPhone 3G

2009 - iPhone 3GS

2010 - iPhone 4 (desain anyar)

2011 - iPhone 4s

2012 - iPhone 5 (desain anyar)

2013 - iPhone 5s lan iPhone 5c

2014 - iPhone 6 lan iPhone 6 Plus (desain anyar)

2015 - iPhone 6s lan iPhone 6s Plus2016 - iPhone 7 lan iPhone 7 Plus

2017 - iPhone 8, iPhone 8 Plus, lan iPhone X (desain anyar)

2018 - iPhone XR, iPhone XS, lan iPhone XS Max

2019 - iPhone 11, iPhone 11 Pro, lan iPhone 11 Pro Max

2020 - iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, lan iPhone 12 Pro Max


Wektu kiriman: Apr-23-2021