news_top_banner

Pangaturan pesenan pelamar layar Enggal China

Taun Anyar Tiongkok bakal suwe saya suwe, uga dikenal minangka Festival Musim Semi. Iki minangka perayaan paling hebat ing China, kanthi preinan pitung dina. Minangka acara tahunan sing paling warna, Taun Anyar Imlek kanthi suwene rong minggu, lan puncake tekan udakara Taun Anyar Tiongkok, kanthi lampion abang ikonik, kembang api lan kembang api, pesta lan kulawarga.

Kanthi pecah cowid-19 ing taun 2020, iku bakal ngowahi urip lan pakaryane. Kanthi pencegahan lan kontrol sing efektif saka pamrentah Tiongkok, urip masarakat wis bali menyang kahanan normal. Nanging swasana saya adhem, tingkat infeksi saya mundhak. Pamrentah njaluk supaya wong-wong mau nglampahi Festival Musim Semi ing papan kerjane lan ngatur jam buka perusahaan sing salah kanggo ngindhari aliran akeh wong.

Nalika rame-rame plancongan Spring Festival diwiwiti, operator transportasi wis ngencengi langkah-langkah kanggo nyegah timbulnya kasus COVID-19 lan nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para penumpang.

Umume karyawan saka propinsi liyane, mula dheweke bakal ngrancang bali menyang kampung halaman kanggo serikat kulawarga. Dadi manajemen wis menehi saran supaya miwitipreinan CNY wiwit 30 Jan nganti 15 Februari. Kabeh lini produksi protector layar bakal dipateni tanggal 3 Februari.
1. Pesenan sing ditandatangani sadurunge tanggal 15 Jan, bakal dikirim sadurunge preinan
2. Pesenan sing ditandatangani sawise tanggal 15 Jan, bakal diatur kanggo ngasilake sawise preinan, dikirim sadurunge wulan Maret.

Lan klien isih bisa komunikasi karo para pemasaran lan penjualan kanggo ngrampungake proyek sing gegandhengan lan miwiti rencana tuku anyar kanggo pelindung layar. Lan tugas produksi sawise preinan uga wis diatur.

Nyuwun panjaluk sing tulus kanggo Taun Anyar kanggo mitra lan klien.
Muga-muga Taun Anyar nggawa akeh prekara sing apik lan berkah sing akeh kanggo sampeyan lan kabeh sing sampeyan tresnani, muga-muga sampeyan entuk Taun Anyar sing paling bahagia lan makmur. 

 


Wektu kiriman: Jan-30-2021