news_top_banner

Pesta Tahunan OTAO 2020 dianakake tanggal 20 Jan

Kanthi wabah virus corona anyar ing wiwitan taun, kabeh negara ketat ngontrol mlebu masarakat, sing mengaruhi perdagangan internasional. Kanthi pambatalan pameran offline sing terus-terusan, volume penjualan pelanggan ritel offline mudhun banget, kinerja sawetara pemasok wis mudhun, lan uga industri sing beda-beda ngalami depresi serius. Perusahaan kanthi ukuran beda uga bangkrut amarga nyuda penjualan pesanan.

 OTAO duwe klompok nom-noman sing wani kerja keras lan ngadhepi tantangan kasebut. Ing kahanan epidemi, tim OTAO terus-terusan mikir lan nggolek cara liyane lan nggawe mukjizat kinerja dodolan, sing nggawe perusahaan terus nganyari rekor penjualan lan nggawe kita tampil ing lapangan protektor layar.

Tanggal 20 Jan, Pesta Tahunan OTAO dianakake ing Hotel Liuyue, Kutha Shenzhen. Kabeh upacara kasebut nyenengake lan nyenengake. Upacara kasebut dipungkasi kanthi pertunjukan, penghargaan, pidato saka manajer umum OTAO lan pesta makan malam.

Pak Andy, General Manager, ujar: “Ing taun 2020, lingkungan perdagangan manca negara pancen durung kepenak. Pancen angel banget kanggo nggawe pedagang asing ing saindenging jagad. Ing 2021, kabeh minangka wiwitan anyar; vaksinasi diwiwiti ing kabeh negara langkah demi langkah. Bakal dadi tantangan sing luwih angel, nanging kita kabeh duwe kapercayan kanggo ngatasi kasulitan kasebut, lan tekan titik dhuwur sing anyar. "

Kaya sing Deleng ing taun 2020, OTAO tetep saya berkembang. Kita kabeh ngupayakake supaya urip luwih apik. Kabeh Anggota bakal ngelingi misi kasebut, lan ngupayakake supaya bisa ngasilake produk sing apik kanggo pelindung layar.

Undian lucky lucky ditindakake sawise penghargaan. Swasana gugup lan nyenengake, lan akeh kolega sing entuk saiki apik tenan. Iki minangka pesta makan sing anget lan harmoni karo para anggota tim, lan kita kabeh bakal nyoba sing paling apik supaya taun 2021 dadi taun sing luwih apik.


Wektu kiriman: Jan-20-2021