news_top_banner

Warta

  • Apple event of 14th, Sept 2021. iPhone 13 releasing

    Acara Apple tanggal 14 September 2021. iPhone 13 ngeculake

    Ing taun rata-rata, Apple nganakake acara ing acara September sing fokus ing iPhone lan Apple Watch. iPhone 13 Apple Watch Series 7 Air Pods 3 OTAO wis nyiyapake pelindung layar kanggo piranti kasebut sadurunge, umume distributor wis pesen produk kanggo saluran lan pemasaran. Welc ...
    Waca liyane
  • Apple’s iPhone 13 tempered glass screen protector has been launched in April

    Pelindung layar kaca temperatur iPhone 13 saka Apple wis diluncurake ing wulan April

    Nalika iPhone 13 isih adoh wulan, lan samesthine ing wulan September 2021 iki, Minangka pabrikan utama pelindung layar, OTAO tansah ngupayakake data ing layar ponsel kanggo ngembangake produk sing gegandhengan, lan ngluncurake kaca tempered. .
    Waca liyane
  • The screen protector benefits you!!!

    Pelindung layar mupangate sampeyan !!!

    Apa perasaan sampeyan yen layar sampeyan wis goresan lan rusak nalika ponsel mudhun ?? Apa sing bakal sampeyan lakoni? 1. Apa sampeyan kepingin mbuwang USD800-1000 kanggo tuku ponsel anyar? Khusus telpon asli mung perusahaan karo sampeyan mung setengah utawa siji ...
    Waca liyane
  • Chinese New year holiday and screen protector order arrangement

    Urutan pesenan preinan taun anyar lan pelindung layar

    Taun Anyar Tiongkok bakal suwe saya suwe, uga dikenal minangka Festival Musim Semi. Iki minangka perayaan paling hebat ing China, kanthi preinan pitung dina. Minangka acara taunan sing paling warna, Taun Anyar Tionghoa tradisional suwene rong minggu, lan klimaks tekan sekitar Ye Baru Tionghoa ...
    Waca liyane
  • 2020 OTAO Annual Party held on Jan 20th

    Pesta Tahunan OTAO 2020 dianakake tanggal 20 Jan

    Kanthi wabah virus corona anyar ing wiwitan taun, kabeh negara ketat ngontrol mlebu masarakat, sing mengaruhi perdagangan internasional. Kanthi batal saka pameran offline, volume penjualan pelanggan ritel offline ...
    Waca liyane