top_banner

Matte

  • 2.5D Matte Screen Protector for Apple iPad series

    Pelindung Layar Matte 2.5D kanggo seri Apple iPad

    Pelindung layar kaca matte kajelasan OTAO sing dhuwur kanthi fungsi anti-refleksi sing efektif bisa nolak saka sorotan sing mbebayani lan nyuda refleksi cahya kanggo nglindhungi mata. Kaca-kaca aluminilikat super kuat lan ujung nganti desain sampul kebak nglindhungi saka goresan nganti irungnya pengaruh gedhe.

  • 2.5D Matte Screen Protector for iPhone 12 series

    2.5D Pelindung Layar Matte kanggo seri iPhone 12

    Pelindung layar kaca matte kajelasan OTAO sing dhuwur kanthi fungsi anti-refleksi sing efektif bisa nolak saka sorotan sing mbebayani lan nyuda refleksi cahya kanggo nglindhungi mata. Kaca-kaca aluminosilikat super kuat lan ujung nganti desain lengkap nglindhungi telpon saka goresan nganti irungnya dampak gedhe.