proud_top_banner

iPhone 12 seri Corning Gorilla tempered pelindung layar

iPhone 12 seri Corning Gorilla tempered pelindung layar

Apa sing dimaksud karo Corning Gorilla Glass?

Gorilla Glass minangka merek kaca sing dikuatake kanthi kimia sing dikembangake lan diproduksi dening Corning, saiki ing generasi kaping pitu, dirancang supaya tipis, entheng lan tahan karusakan. Minangka merek, Gorilla Glass unik kanggo Corning,


Detail Produk

Sajrone meh 170 taun, Corning nggabungake keahlian sing ora ana tandhingane ing ilmu kaca, ilmu keramik, lan fisika optik kanthi kemampuan manufaktur lan teknik jero kanggo ngembangake inovasi lan produk sing bisa ngowahi urip.

Kanggo nyedhiyakake pelindung kaca kanthi kualitas tinggi, OTAO fokus nggawe protektor kaca corning kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan sing beda ing jagad iki.

Khusus digawe saka Corning's Gorilla Glass, pelindung iki duwe perlindungan layar utama, kanthi kajelasan layar sing optimal lan sensitivitas tutul. 

Tahan dawa, kekuatan dhuwur

kaca corning mbantu nglindhungi layar iPhone saka irungnya, pengaruh, lan sandhangan saben dina. Gorilla Glass luwih angel tinimbang logam umum sing bakal ditemokake ing kunci lan pisau, lan bisa dibuwang dibuwang kaping pirang-pirang.

Perlindhungan Kaca FIT PERFECT

Dipotong kanthi presisi supaya cocog banget karo iPhone sampeyan.

Desain potongan presisi bisa dadi pelindung telpon sampeyan luwih apik, lan kompatibel karo kasus merek sing paling sampurna.

OTAO Corning Gorilla Glass Advantage

Digawe saka Corning Gorilla Glass sing dipatenake

Nyedhiyakake panyerepan pengaruh sing unggul lan resistensi goresan.

Perlindhungan sing kuwat banget nganti 2x resistensi goresan luwih gedhe tinimbang alternatif kaca utama *

Kekandelan opsional: 0,33mm, 0.2mm, 0,1 mm.

Piranti sing Kompatibel

iPhone 12 Mini
iPhone 12
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max

FITUR LAIN

9H atose

Elinga yen 9H ing industri kaca tempered pancen nuduhake atose potlot, dudu atose Mohs sing kondhang (Hard Pencil 9H = Hardness Mohs 6H). Saben batch kaca OTAO sing tempered kudu lulus tes ketahanan beban pensil Mitsubishi 9H Jepang sing ketat.

Instalasi Gampang

Pamasangan film temperatur OTAO gampang banget lan trep. Yen sampeyan ngelingi terminal, sampeyan uga bisa milih aplikator (uga diarani tray instalasi) kanggo ngrewangi instalasi. Malah konsumen sing ora duwe pengalaman film bisa gampang nggawe film.

4

Perlindhungan Pecah

OTAO kabeh pelindung layar kaca tempered utawa film nyedhiyakake pengaruh pinggiran lan proteksi pecah. Umume, yen telpon sampeyan tiba ing lantai kanthi ora sengaja lan nggegirisi banget, pelindung layar kaca OTAO sing tempered nyegah supaya ora pecah. Dadi, telpon sampeyan tiba saka dhuwur tartamtu, sampeyan ora bakal babras karo pecahan gelas.

dg (3)

Perlindhungan Layar Kaca Kuat

Kaca silikat aluminium lan teknologi tempering sing digunakake ing OTAO Tempered Glass kanggo nambah ketegangan permukaan kaca sing nggawe awak luwih kuwat.

Perlindhungan Gores Maksimum

Kaca OTAO Tempered nggunakake bahan kaca premium lan perawatan lapisan khusus khusus. Supaya bisa nyegah goresan ing saben dinane kayata glathi, gunting, tombol lan barang sing landhep lan landhep ing ndhuwur scraping lemah.

dg (6)

Gratis Gelembung & Bebas Debu

Kanggo ngirit biaya, akeh pabrik ngasilake ing lingkungan sing ora bebas debu, lan gampang nyedhot bledug menyang lem produk AB, lan sawetara bledug angel ditemokake yen durung ngalami inspeksi kualitas sing ketat sawise produksi, nganti ditempelake. Sampeyan bisa ndeleng ing telpon, wis kasep.

Sawetara pabrik nggunakake lem AB sing murah, lan umpluk udara bisa uga katon.

OTAO nggunakake prosedur inspeksi bermutu tinggi, saka bahan baku, lingkungan produksi, proses produksi nganti panyimpenan pungkasan, ngontrol kanthi ketat, lan menehi pelindung layar kaca tempered bebas debu lan gelembung kanggo sampeyan.

dg (2)

Perawatan Lapisan Oleo-phobic Gamelan sing Halus

Masalah sidik jari pancen ngganggu amarga nyuda visibilitas layar. Kajaba iku, ana masalah kayata nyemprot banyu lan minyak sing netes, sing ndadekake kahanan dadi luwih parah.

Nanging prekara iki ora kedadeyan ing protektor layar kaca tempered OTAO. Dadi yen ngetik lan nutul permukaan telpon luwih gampang lan tanpa repot.

Kita nggunakake proses penyemprotan plasma lan elektroplating kanggo nyemprotake minyak bekas driji sing diimpor saka Jepang ing film kaca kanggo nggayuh efek hidrofobik, banyu lan minyak sing tahan lama.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita