proud_top_banner

Pelindung layar kaca temperatur iPhone 12 seri 2.5D

Pelindung layar kaca temperatur iPhone 12 seri 2.5D

Nalika nggunakake ponsel tanpa film privasi, layar minangka layar enggo bareng, dadi sampeyan lan wong-wong sekitar sampeyan bisa ndeleng layar kanthi jelas. Nalika sampeyan nyelehake kaca temperam privasi OTAO ing layar, iku layar privasi eksklusif, sing mung bisa dideleng lan informasi layar ora bisa dideleng saka sisih.


Detail Produk

Kompatibilitas

Kabeh wong wis ngalami pengalaman iki. Nalika nggunakake ponsel kanggo mbayar, kita bakal wedi manawa wong liya bisa ndeleng sandhi utawa mindai kode QR kanggo nyolong dhuwit sampeyan. Ing rel, kereta bawah tanah kanthi kecepatan tinggi, utawa lift, mbukak dokumen bisnis uga wedi yen kejiret.

Kanggo nyegah wong liya ndeleng konten ponsel kita. OTAO nggawe pelindung layar kaca tempered privasi ing 2014 sing uga diarani pelindung layar kaca anti-telik utawa anti-peep ..

PRINSIP

Prinsip film privasi

Film privasi nambah filter privasi ing film biasa, kanthi nggunakake Micro-louver teknologi optik, ngontrol sudut cahya, saengga sudut pandang layar ponsel saya sempit. Kanthi cara iki, wong liya kudu ana ing ngarep ngarep sing padha kanggo ndeleng konten ing layar telpon kanthi jelas, lan sing ana ing njaba rentang sing bisa dideleng mung bisa ndeleng layar ireng.

Sampeyan kudu ngindhari Film Privasi Palsu

Uga ana film privasi palsu ing pasar sing digunakake polarisasi materi tinimbang Micro-louver optik materi. So sing sampeyan bisat ndeleng layar kanthi cetha saka ngarep sisih,amarga ngalangi sebagian besar cahya saka malaekat apa wae.

IPhone 12 Series 2.5D Privacy Tempered Glass Screen Protector (4)

OTAO PRIVACY GLASS ADVANTAG

Saiki pasar wis dibanjiri macem-macem film temperam anti-peep, kepiye cara milih film tempered sing berkualitas?

Sampeyan bisa mbandhingake saka two aspek:

 Privasi sudut ;

 Transmisi

Sudut privasi

Efek anti-ngintip gegandhengan karo sudut pandang. Cilik ndeleng amba, efek anti-peeping luwih apik. Sudut tampilan unilateral kanggo film anti-peep lawas udakara 30 ° -45 °, lan efek anti-peep relatif kurang, dene film anti-peep iPhone OTAO duwe sudut pandang 28 °, sing bisa nglindhungi privasi pribadi luwih apik.

IPhone 12 Series 2.5D Privacy Tempered Glass Screen Protector (5) IPhone 12 Series 2.5D Privacy Tempered Glass Screen Protector (6) IPhone 12 Series 2.5D Privacy Tempered Glass Screen Protector (7)

Kita uga kudu nerangake ing kene. Ana macem-macem jeneng film privasi ing pasar, ana sing diarani film privasi 180 ° (uga diarani2 cara film privasi, sing bisa nyegah wong ing sisih kiwa lan tengen ndelok ponsel), 360 ° privasi film (uga diarani 4 cara privasi yaiku film, yaiku, wong bisa ndeleng privasi ponsel saka papat sudhut, munggah, mudhun, kiwa, lan tengen). Dadi 180 ° lan 360 ° yaiku beda karo konsep privasi amba

Transmitansi

Minangka kanggo transmisi cahya, langsung bakal mengaruhi kenyamanan ndeleng layar, mula iki uga luwih penting.

Kanggo ngirit biaya, akeh pabrik bakal nggunakake bahan anti-peeping sing endhek, ora mung sudut anti-peeping sing gedhe banget, nanging transmisi cahya uga kurang banget, bisa uga mung 40% -50%, lan pangguna bakal ngrasakake rasa ora nyaman sawise nonton layar sawetara menit.

Film privasi OTAO nggunakake substrat perekat optik generasi anyar OCA supaya layar tetep bening lan bening, lan transmisi cahya bisa nganti luwih saka 60%. Iki uga bisa nyegah silau lan nggawe sampeyan luwih nyaman nalika nggunakake ponsel.

FITUR LAIN

Instalasi Gampang

Pamasangan film temperatur OTAO gampang banget lan trep. Yen sampeyan ngelingi terminal, sampeyan uga bisa milih aplikator (uga diarani tray instalasi) kanggo ngrewangi instalasi. Malah konsumen sing ora duwe pengalaman film bisa gampang nggawe film.

9H atose

Elinga yen 9H ing industri kaca tempered pancen nuduhake atose potlot, dudu atose Mohs sing kondhang (Hard Pencil 9H = Hardness Mohs 6H). Saben batch kaca OTAO sing tempered kudu lulus tes ketahanan beban pensil Mitsubishi 9H Jepang sing ketat.

dg (3)

Perlindhungan Layar Kaca Kuat

Kaca silikat aluminium lan teknologi tempering sing digunakake ing OTAO Tempered Glass kanggo nambah ketegangan permukaan kaca sing nggawe awak luwih kuwat.

Perlindhungan Gores Maksimum

Kaca OTAO Tempered nggunakake bahan kaca premium lan perawatan lapisan khusus khusus. Supaya bisa nyegah goresan ing saben dinane kayata glathi, gunting, tombol lan barang sing landhep lan landhep ing ndhuwur scraping lemah.

dg (6)

Gratis Gelembung & Bebas Debu

Kanggo ngirit biaya, akeh pabrik ngasilake ing lingkungan sing ora bebas debu, lan gampang nyedhot bledug menyang lem produk AB, lan sawetara bledug angel ditemokake yen durung ngalami inspeksi kualitas sing ketat sawise produksi, nganti ditempelake. Sampeyan bisa ndeleng ing telpon, wis kasep.

Sawetara pabrik nggunakake lem AB sing murah, lan umpluk udara bisa uga katon.

OTAO nggunakake prosedur inspeksi bermutu tinggi, saka bahan baku, lingkungan produksi, proses produksi nganti panyimpenan pungkasan, ngontrol kanthi ketat, lan menehi pelindung layar kaca tempered bebas debu lan gelembung kanggo sampeyan.

Perawatan Lapisan Oleo-phobic Gamelan sing Halus

Masalah sidik jari pancen ngganggu amarga nyuda visibilitas layar. Kajaba iku, ana masalah kayata nyemprot banyu lan minyak sing netes, sing ndadekake kahanan dadi luwih parah.

Nanging prekara iki ora kedadeyan ing protektor layar kaca tempered OTAO. Dadi yen ngetik lan nutul permukaan telpon luwih gampang lan tanpa repot.

Kita nggunakake proses penyemprotan plasma lan elektroplating kanggo nyemprotake minyak bekas driji sing diimpor saka Jepang ing film kaca kanggo nggayuh efek hidrofobik, banyu lan minyak sing tahan lama.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • ● Telpon 12 Mini ;

    ● iPhone 12 ;

    ● iPhone 12 Pro ;

    ● iPhone 12 Pro Max ;

    ● iPhone 11 ;

    ● iPhone 11 Pro ; 

    ● iPhone 11 Pro Max ;

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita