top_banner

iPad

  • Paper feel film for iPad Pro 10.9″ with good writing experiences and protection of screen

    Film aran kertas kanggo iPad Pro 10.9 ″ kanthi pengalaman nulis sing apik lan nglindhungi layar

    Sampeyan duwe pengalaman nulis lan nggambar ing pelindung layar iPad, tablet pc, nanging kaya gambar ing mirror-mulus. Kita nggoleki kanggo nambah pengalaman nulis lan nggambar ing iPad, Tablet PC. Film Kertas kaya dikembangake supaya bisa harmoni kanthi sampurna karo Apple Pencil. Seneng matt pelindung layar kanggo nulis, nggambar lan nglindhungi. Kertas Kertu bakal nggawa karya sampeyan menyang level ndhuwur. Kertas kertas minangka pelindung layar sing dikembangake kanggo para profesional lan seniman sing pengin presisi kertas ing lingkungan sing ora duwe kertas.

  • 2.5D Matte Screen Protector for Apple iPad series

    Pelindung Layar Matte 2.5D kanggo seri Apple iPad

    Pelindung layar kaca matte kajelasan OTAO sing dhuwur kanthi fungsi anti-refleksi sing efektif bisa nolak saka sorotan sing mbebayani lan nyuda refleksi cahya kanggo nglindhungi mata. Kaca-kaca aluminilikat super kuat lan ujung nganti desain sampul kebak nglindhungi saka goresan nganti irungnya pengaruh gedhe.

  • iPad Pro 11″ 2020 Tempered Glass Screen Protector

    iPad Pro 11 ″ 2020 Pelindung Layar Kaca Tempered

    Dirancang khusus kanggo iPad Pro 11 ″ 2020, OTAO Tempered Glass Screen Protector nawakake pas sing cocog karo piranti kasebut. Fitur potongan-potongan kamera, sensor, speaker lan tombol, visibilitas dhuwur lan sensitivitas.

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for  Ipad Series

    2.5D Kaca Protector Kaca Tempered Anti Biru Kanggo Seri Ipad

    Pelindung layar kaca anti-biru OTAO anti-cahya kaca nyaring nganti 43% cahya biru mbebayani sing dipancarkan dening akeh piranti elektronik konsumen umum, nglindhungi mata saka galur mata digital. Kajaba iku, ngreksa telpon saka irungnya, nutupi pinggiran kanggo nglindhungi luwih akeh layar, lan duwe perlindungan antimikroba Ultra-Fresh sing nyuda 99% tuwuh bakteri ing lumahing iPhone.