top_banner

Galaxy S21

  • Samsung S21 Ultra UV Glue Tempered Glass

    Samsung S21 Kaca UV Lem Tempered

    Model unggulan Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, lan VIVO kabeh digunakake layar sudhut mlengkung kanthi lengkungan gedhe. Kaca Lem Lem UV duwe nyedhiyakake pagelaran lan perlindungan sing apik kanggo dheweke, dadi jinis
    kaca tempered sing ditampa umum dening konsumen

  • Samsung S21 2.5D Full Cover Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 2.5D Full Screen Protector Kaca Tempered

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo telpon sampeyan. Lem ditambah ing pinggir, ora gampang diluncurake.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja stabil kanthi nutul sensitif.

  • Samsung S21 2.5D Full Glue Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 2.5D Lem Lengkap Kaca Pelindung Layar

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo ponsel sampeyan.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja sing stabil kanthi sentuhan sensitif.

  • Samsung S21Ultra 3D Full Glue Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21Ultra 3D Full Glue Tempered Glass Protector

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21 Ultra, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo ponsel sampeyan.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja sing stabil kanthi sentuhan sensitif.

  • Samsung S21 Ultra 3D Heat Bending Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 Ultra 3D Heat Bending Tempered Glass Protector

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21 Ultra, desain sampul lengkap 3D bisa nglindhungi kabeh tampilan. Lem canggih ora gampang ditutup, nyegah goresan lan rereget.

  • Samsung S21 Plus 2.5D Full Cover Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 Plus 2.5D Full Screen Protector Kaca Tempered

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21 Plus, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo telpon sampeyan. Lem ditambah ing pinggir, ora gampang diluncurake.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja stabil kanthi nutul sensitif .

  • Samsung S21 Plus 2.5D Full Glue Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 Plus 2.5D Lem Lengkap Kaca Pelindung Layar

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21 Plus, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo ponsel sampeyan.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja sing stabil kanthi sentuhan sensitif.

  • Samsung S21 Ultra 3D Hot-bending TPU Screen Protector

    Samsung S21 Ultra 3D Pelindung Layar TPU Panas-mlengkung

    Film TPU 3D hot-Oending OTAO utamane dirancang kanggo ponsel sudhut mlengkung ing pasar. Merek sing didhukung kalebu Samsung, Huawei, Xiaomi, OnePlus, OPPO, Sony lan liya-liyane. Kita nggunakake bahan baku impor saka Korea Selatan kanggo mesthekake lumahing tahan gores, lancar, lan transmitansi cahya dhuwur. Bebarengan karo posisi kita, instalasi dadi gampang banget.