top_banner

Fungsi

  • Custom logo tempered glass product

    Produk kaca tempered logo khusus

    Kaca Tempered Logo Kustom

    Kaca temperam Logo khusus OTAO sing disesuaikan nggunakake macem-macem teknik kanggo nambah pola utawa teks sing pengin menyang kaca tempered. Kanthi cara iki, produk sampeyan bisa dibedakake karo merek liyane. Sampeyan bisa menehi hadiah kanggo pelanggan kanthi kaca tempered karo Logo, utawa sampeyan bisa nyiyapake pola kanggo narik wong enom. Lan nalika pelanggan diinstal nganggo kaca Logo perusahaan sampeyan, iki uga promosi merek sampeyan. Lan yen ana sawise adol, iki uga digunakake minangka desain anti-palsu kanggo ngenali manawa produk sampeyan.

  • iPhone 12 series 2.5D privacy tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca temperatur iPhone 12 seri 2.5D

    Nalika nggunakake ponsel tanpa film privasi, layar minangka layar enggo bareng, dadi sampeyan lan wong-wong sekitar sampeyan bisa ndeleng layar kanthi jelas. Nalika sampeyan nyelehake kaca temperam privasi OTAO ing layar, iku layar privasi eksklusif, sing mung bisa dideleng lan informasi layar ora bisa dideleng saka sisih.

  • iPhone 12 series 3D anti bacterial tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca anti-bakteri anti-bakterial iPhone 12 seri 3D

    RATE BACTERIAL 99% ANTI: Film protèktif kanggo layar dikembangake adhedhasar prinsip sterilisasi antibakteri kanthi ion perak, sing bisa nyegah tuwuh bakteri sing mbebayani, kayata Escherichia coli, Staphylococcus aureus, lsp

  • iPhone 12 series 2X shatterproof tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca tempered iPhone 12 seri 2X

    Apa Kaca Rusak 2X?

    Gelas tempered diproses kanthi proses penguatan dobel khusus ing proses produksi kanggo ningkatake kekerasan lan tahan resistensi saka kaca tempered kasebut dhewe. Supaya bisa nyegah chipping pinggiran kanthi efektif.

    Nalika tuku ponsel anyar, kita mesthi pengin njaga pelindung layar kaca kanthi kenceng banget lan resistensi pengaruh sing kuat. OTAO duwe ide, kanggo entuk efek proteksi layar sing luwih apik, njupuk dobel (2x kaca pecah) nambah pengalaman sing luwih apik kanggo para pelanggan.

  • 2.5D Matte Screen Protector for Apple iPad series

    Pelindung Layar Matte 2.5D kanggo seri Apple iPad

    Pelindung layar kaca matte kajelasan OTAO sing dhuwur kanthi fungsi anti-refleksi sing efektif bisa nolak saka sorotan sing mbebayani lan nyuda refleksi cahya kanggo nglindhungi mata. Kaca-kaca aluminilikat super kuat lan ujung nganti desain sampul kebak nglindhungi saka goresan nganti irungnya pengaruh gedhe.

  • 2.5D Matte Screen Protector for iPhone 12 series

    2.5D Pelindung Layar Matte kanggo seri iPhone 12

    Pelindung layar kaca matte kajelasan OTAO sing dhuwur kanthi fungsi anti-refleksi sing efektif bisa nolak saka sorotan sing mbebayani lan nyuda refleksi cahya kanggo nglindhungi mata. Kaca-kaca aluminosilikat super kuat lan ujung nganti desain lengkap nglindhungi telpon saka goresan nganti irungnya dampak gedhe.

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for iPhone 12 series

    2.5D Anti-Light Blue Glass Tempered Protector kanggo iPhone 12 seri

    Pelindung layar anti-biru OTAO bakal njaga mripat sampeyan lan nggawe iPhone pengalaman sing luwih nyenengake. 9H ing skala Moh saka kekerasan mineral lan nduweni lapisan oleophobic sing nambah lapisan resistensi noda bekas driji. Beda karo produk liyane ing pasar, pelindung layar kita bakal njaga akurasi warna lan semangat iPhone nalika njaga sensitivitas tutul.

  • 2.5D High Clear Anti-Dust Tempered Glass Screen Protector For iPhone 12 series

    2.5D Pelindung Layar Kaca Tempered Anti-Debu Cetha dhuwur Kanggo seri iPhone 12

    Teknologi anti statis OTAO, jupukake pelindung layar iki kanthi lengkap saka bledug. Nyedhiyakake proteksi jangkoan lengkap kanggo seri iPhone 12, lan kompatibel karo sentuhan sensitif. Iki uga nyedhiyakake anti-bekas driji lan hidrofobik.

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for  Ipad Series

    2.5D Kaca Protector Kaca Tempered Anti Biru Kanggo Seri Ipad

    Pelindung layar kaca anti-biru OTAO anti-cahya kaca nyaring nganti 43% cahya biru mbebayani sing dipancarkan dening akeh piranti elektronik konsumen umum, nglindhungi mata saka galur mata digital. Kajaba iku, ngreksa telpon saka irungnya, nutupi pinggiran kanggo nglindhungi luwih akeh layar, lan duwe perlindungan antimikroba Ultra-Fresh sing nyuda 99% tuwuh bakteri ing lumahing iPhone.