top_banner

Film

  • iPhone 2.5D PMMA screen protector Never broken edge

    Pelindung layar iPhone 2.5D PMMA Aja nganti rusak

    Dibandhingake karo kaca tempered, pelindung layar PMMA minangka produk anyar taun kepungkur. Minangka film alus, tutup kanthi atose tartamtu. Fitur utama ora rusak lan kebak lem.

  • iPhone 2.5D ceramic screen protector Never broken edge

    Pelindung layar keramik iPhone 2.5D Aja nganti rusak

    Yen dibandhingake karo kaca tempered, pelindung layar keramik digawe saka bahan PC + TPU khusus, jinis pelindung layar alus lan spesialisasi sing paling spesial ora bakal rusak. Kanthi fungsi anti-goresan lan kekerasan tartamtu, pelindung layar keramik luwih populer ing pasar.

  • Paper feel film for iPad Pro 10.9″ with good writing experiences and protection of screen

    Film aran kertas kanggo iPad Pro 10.9 ″ kanthi pengalaman nulis sing apik lan nglindhungi layar

    Sampeyan duwe pengalaman nulis lan nggambar ing pelindung layar iPad, tablet pc, nanging kaya gambar ing mirror-mulus. Kita nggoleki kanggo nambah pengalaman nulis lan nggambar ing iPad, Tablet PC. Film Kertas kaya dikembangake supaya bisa harmoni kanthi sampurna karo Apple Pencil. Seneng matt pelindung layar kanggo nulis, nggambar lan nglindhungi. Kertas Kertu bakal nggawa karya sampeyan menyang level ndhuwur. Kertas kertas minangka pelindung layar sing dikembangake kanggo para profesional lan seniman sing pengin presisi kertas ing lingkungan sing ora duwe kertas.

  • Samsung S21 Ultra 3D Hot-bending TPU Screen Protector

    Samsung S21 Ultra 3D Pelindung Layar TPU Panas-mlengkung

    Film TPU 3D hot-Oending OTAO utamane dirancang kanggo ponsel sudhut mlengkung ing pasar. Merek sing didhukung kalebu Samsung, Huawei, Xiaomi, OnePlus, OPPO, Sony lan liya-liyane. Kita nggunakake bahan baku impor saka Korea Selatan kanggo mesthekake lumahing tahan gores, lancar, lan transmitansi cahya dhuwur. Bebarengan karo posisi kita, instalasi dadi gampang banget.