top_banner

Piranti

  • Custom logo tempered glass product

    Produk kaca tempered logo khusus

    Kaca Tempered Logo Kustom

    Kaca temperam Logo khusus OTAO sing disesuaikan nggunakake macem-macem teknik kanggo nambah pola utawa teks sing pengin menyang kaca tempered. Kanthi cara iki, produk sampeyan bisa dibedakake karo merek liyane. Sampeyan bisa menehi hadiah kanggo pelanggan kanthi kaca tempered karo Logo, utawa sampeyan bisa nyiyapake pola kanggo narik wong enom. Lan nalika pelanggan diinstal nganggo kaca Logo perusahaan sampeyan, iki uga promosi merek sampeyan. Lan yen ana sawise adol, iki uga digunakake minangka desain anti-palsu kanggo ngenali manawa produk sampeyan.

  • iPhone 12 series 2.5D privacy tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca temperatur iPhone 12 seri 2.5D

    Nalika nggunakake ponsel tanpa film privasi, layar minangka layar enggo bareng, dadi sampeyan lan wong-wong sekitar sampeyan bisa ndeleng layar kanthi jelas. Nalika sampeyan nyelehake kaca temperam privasi OTAO ing layar, iku layar privasi eksklusif, sing mung bisa dideleng lan informasi layar ora bisa dideleng saka sisih.

  • Samsung S21 Ultra UV Glue Tempered Glass

    Samsung S21 Kaca UV Lem Tempered

    Model unggulan Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, lan VIVO kabeh digunakake layar sudhut mlengkung kanthi lengkungan gedhe. Kaca Lem Lem UV duwe nyedhiyakake pagelaran lan perlindungan sing apik kanggo dheweke, dadi jinis
    kaca tempered sing ditampa umum dening konsumen

  • 360 Full Body Protection Combo for iPhone 12

    360 Kombo Perlindhungan Awak Lengkap kanggo iPhone 12

    Kasus seluler tipis kanthi potongan presisi sing terintegrasi karo kaca tempered kelas tinggi, nawakake perlindungan awak 360 derajat kanggo iPhone saka goresan, noda lan bekas driji, uga telpon sampeyan aman saka kena pengaruh utawa irungnya apes.

  • Samsung S21 2.5D Full Cover Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 2.5D Full Screen Protector Kaca Tempered

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo telpon sampeyan. Lem ditambah ing pinggir, ora gampang diluncurake.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja stabil kanthi nutul sensitif.

  • Samsung S21 2.5D Full Glue Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 2.5D Lem Lengkap Kaca Pelindung Layar

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo ponsel sampeyan.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja sing stabil kanthi sentuhan sensitif.

  • iPhone 12 series 3D anti bacterial tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca anti-bakteri anti-bakterial iPhone 12 seri 3D

    RATE BACTERIAL 99% ANTI: Film protèktif kanggo layar dikembangake adhedhasar prinsip sterilisasi antibakteri kanthi ion perak, sing bisa nyegah tuwuh bakteri sing mbebayani, kayata Escherichia coli, Staphylococcus aureus, lsp

  • iPhone 12 series 3D curved tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca tempered sudhut mlengkung iPhone 12 seri 3D

    Kacamata Tempered sudhut mlengkung 3D utamane dirancang kanggo ponsel sudhut mlengkung.

    Pembentukan 3D sejati ngidini bidang datar bisa mlengkung, nyedhiyakake pas sing sampurna kanggo piranti pinggiran sing dibunderaké.

  • iPhone 12 series 3D resin edge tempered glass screen protector

    iPhone 12 seri resin 3D pelindung layar kaca tempered

    Nalika nggunakake pelindung layar kaca sing tempered kanggo nglindhungi telpon, Wong mesthi mikir yen bisa nemokake pelindung kaca tanpa masalah ”Gampang Rusak ing pinggir”.

    Sijine kaca resin pinggiran resin OTAO 3D ing layar, kombinasi resin lan kaca sing sampurna, ora ana pecah ing pinggir, sampeyan ora bakal kuwatir ujung rusak!

  • iPhone 12 series 2X shatterproof tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca tempered iPhone 12 seri 2X

    Apa Kaca Rusak 2X?

    Gelas tempered diproses kanthi proses penguatan dobel khusus ing proses produksi kanggo ningkatake kekerasan lan tahan resistensi saka kaca tempered kasebut dhewe. Supaya bisa nyegah chipping pinggiran kanthi efektif.

    Nalika tuku ponsel anyar, kita mesthi pengin njaga pelindung layar kaca kanthi kenceng banget lan resistensi pengaruh sing kuat. OTAO duwe ide, kanggo entuk efek proteksi layar sing luwih apik, njupuk dobel (2x kaca pecah) nambah pengalaman sing luwih apik kanggo para pelanggan.

  • iPhone 12 series 2.5D full cover tempered glass screen protector

    iPhone 12 seri 2.5D lengkap nutupi layar protector kaca

    Jeneng kasebut nuduhake bunderan pinggir tampilan "2D" sing rata ing sumbu z, nambah kurva sithik sing biasane bakal ana pinggiran lurus.

    Nalika nggunakake kaca tempered tutup 2.5D kebak, Bisa nyegah pinggiran film tempered supaya rusak.

  • iPhone 12 series Camera Lens Protector

    iPhone 12 seri Lensa Protector

    Perlindhungan lensa kamera sing nyegah lensa saka goresan utawa karusakan kanthi tiba nanging njaga kejelasan gambar 100%. Gelas digawe saka 5 lapisan sing njamin proteksi sampurna lan kinerja ndhuwur kamera.