proud_top_banner

Produk kaca tempered logo khusus

Produk kaca tempered logo khusus

Kaca Tempered Logo Kustom

Kaca temperam Logo khusus OTAO sing disesuaikan nggunakake macem-macem teknik kanggo nambah pola utawa teks sing pengin menyang kaca tempered. Kanthi cara iki, produk sampeyan bisa dibedakake karo merek liyane. Sampeyan bisa menehi hadiah kanggo pelanggan kanthi kaca tempered karo Logo, utawa sampeyan bisa nyiyapake pola kanggo narik wong enom. Lan nalika pelanggan diinstal nganggo kaca Logo perusahaan sampeyan, iki uga promosi merek sampeyan. Lan yen ana sawise adol, iki uga digunakake minangka desain anti-palsu kanggo ngenali manawa produk sampeyan.


Detail Produk

Kanthi pangembangan industri smartphone, ponsel bisa nggawe kita luwih gampang urip saben dinane. Sanalika, wektu panggunaan ponsel saya tambah, meh kabeh nganggo ponsel ing endi wae. Amarga alasan iki, proteksi ponsel wis dadi perhatian saben dinane, lan uga menehi kasempatan lan pangembangan kasus ponsel lan pelindung layar.

Asesoris proteksi ponsel wis ditampa kabeh umur lan klompok industri, mula ana wong sing pengin nggawe personalisasi, promosi merek, utawa nggawe produksi produk, lan uga panjaluk anti-palsu. Contone, kasus ponsel duwe macem-macem gaya lan desain, lan mboko sithik ana panjaluk sing cocog karo kaca tempered, saliyane karo desain paket penjualan.

Saiki, kita wiwit nuduhake logo utawa pola sing beda ing film sing angel.

1. Logo cetakan laser / sutra

Liwat teknologi pencetakan laser utawa sutra, logo kasebut langsung ditampilake ing kaca sing dikencengi.

2. Logo kukus

Liwat teknologi sing cocog, logo bakal ditampilake ing kaca, ora mengaruhi tampilan lan panggunaan layar, mung liwat kabut, bekas driji, kringet, utawa noda minyak kanggo nuduhake logo. cocog kanggo logo sing luwih cilik, lan tembung cekak.

3. Log hologram

Logo kasebut diukir ing kaca tempered nalika layar telpon murup, katon, nalika layar dipateni, ditampilake ing layar sampeyan. Saiki, kita bisa nindakake kabeh jinis Logo, pola, IP, lan teks, sing cocog banget kanggo promosi merek, kayata hadiah, produk IP independen sing ngembang, utawa pangembangan produk merek. Sanalika, bisa ditrapake ing macem-macem kacamata tempered fungsional liyane.

Piranti sing Kompatibel

● telpon seluler iPhone:

● iPhone 13 Mini

● iPhone 13

● iPhone 13 Pro

● iPhone 13 Pro Max

● iPhone 12 Mini

● iPhone 12

● iPhone 12 Pro

● iPhone 12 Pro Max

● iPhone 11

● iPhone 11 Pro

● iPhone 11 Pro Max

● Samsung / Huawei / Mi / Oneplus / VIVO / OPPO /

● iPad / Tablet

Fitur Liyane

Instalasi Gampang

Pamasangan film temperatur OTAO gampang banget lan trep. Yen sampeyan ngelingi terminal, sampeyan uga bisa milih aplikator (uga diarani tray instalasi) kanggo ngrewangi instalasi. Malah konsumen sing ora duwe pengalaman film bisa gampang nggawe film.

9H atose

Elinga yen 9H ing industri kaca tempered pancen nuduhake atose potlot, dudu atose Mohs sing kondhang (Hard Pencil 9H = Hardness Mohs 6H). Saben batch kaca OTAO sing tempered kudu lulus tes ketahanan beban pensil Mitsubishi 9H Jepang sing ketat.

dg (3)

Perlindhungan Layar Kaca Kuat

Kaca silikat aluminium lan teknologi tempering sing digunakake ing OTAO Tempered Glass kanggo nambah ketegangan permukaan kaca sing nggawe awak luwih kuwat.

Perlindhungan Gores Maksimum

Kaca OTAO Tempered nggunakake bahan kaca premium lan perawatan lapisan khusus khusus. Supaya bisa nyegah goresan ing saben dinane kayata glathi, gunting, tombol lan barang sing landhep lan landhep ing ndhuwur scraping lemah.

dg (6)

Gratis Gelembung & Bebas Debu

Kanggo ngirit biaya, akeh pabrik ngasilake ing lingkungan sing ora bebas debu, lan gampang nyedhot bledug menyang lem produk AB, lan sawetara bledug angel ditemokake yen durung ngalami inspeksi kualitas sing ketat sawise produksi, nganti ditempelake. Sampeyan bisa ndeleng ing telpon, wis kasep.

Sawetara pabrik nggunakake lem AB sing murah, lan umpluk udara bisa uga katon.

OTAO nggunakake prosedur inspeksi bermutu tinggi, saka bahan baku, lingkungan produksi, proses produksi nganti panyimpenan pungkasan, ngontrol kanthi ketat, lan menehi pelindung layar kaca tempered bebas debu lan gelembung kanggo sampeyan.

dg (2)

Perawatan Lapisan Oleo-phobic Gamelan sing Halus

Masalah sidik jari pancen ngganggu amarga nyuda visibilitas layar. Kajaba iku, ana masalah kayata nyemprot banyu lan minyak sing netes, sing ndadekake kahanan dadi luwih parah.

Nanging prekara iki ora kedadeyan ing protektor layar kaca tempered OTAO. Dadi yen ngetik lan nutul permukaan telpon luwih gampang lan tanpa repot.

Kita nggunakake proses penyemprotan plasma lan elektroplating kanggo nyemprotake minyak bekas driji sing diimpor saka Jepang ing film kaca kanggo nggayuh efek hidrofobik, banyu lan minyak sing tahan lama.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.