top_banner

Kaca Corning

  • iPhone 12 series Corning Gorilla tempered glass screen protector

    iPhone 12 seri Corning Gorilla tempered pelindung layar

    Apa sing dimaksud karo Corning Gorilla Glass?

    Gorilla Glass minangka merek kaca sing dikuatake kanthi kimia sing dikembangake lan diproduksi dening Corning, saiki ing generasi kaping pitu, dirancang supaya tipis, entheng lan tahan karusakan. Minangka merek, Gorilla Glass unik kanggo Corning,