h

Hubungi Kita

Sugeng rawuh ing situs web kita

Aku seneng krungu saka sampeyan.

Priksaan sampeyan bakal dikirim menyang alamat email manajer lan dijawab sajrone 12 jam kerja dening tim. Yen mendesak, hubungi kita.
Kita ngormati lan nglindhungi privasi sampeyan!

Shenzhen OTAO Technology Co., Ltd.

TAMBAH: 3 / F, Bldg.B, Zhashi Industrial Park, No.16 Lixin Road, Danzhutou Nanwan, Longgang, Shenzhen City, China

Tel:  + (86) -755- 8996 1100  

Whatsapp: +86 199 2456 7427

Skype:   contact@otao.biz

TAMBAH: 3 / F, Bldg.B, Zhashi Industrial Park, No.16 Lixin Road, Danzhutou Nanwan, Longgang, Shenzhen City, China

Tel:  + (86) -755- 8996 1100 

Email: Hubungi@otao.biz

Whatsapp: +86 199 2456 7427

Wechat: +86 199 2456 7427

Skype:   contact@otao.biz

Formulir Enquiring

Bakal dingerteni manawa pelamar ninggalake takon karo nomer telpon seluler , perusahaan , lan negara kanggo mbahas wektu sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita