h

Profil Perusahaan

Babagan Kita

OTAO, wiwit 2015, terus-terusan ngladeni luwih saka 7000 klien, kalebu 300+ merek ing saindenging jagad.

Minangka salah sawijining produsen utama pelindung layar, khusus nyedhiyakake solusi riset, pangembangan, desain, anggaran, lan produksi pelindung layar siji kanggo ponsel, Lensa seluler, Tablet,PC, Jam Tangan, Kamera, GPS, Mobil, Piranti Ngarep lan Mesin Industri ...

Kanggo nawakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan, OTAO nggawe pusat R&D kaca tempered profesional lan basis produksi, 12000m2, sertifikasi ISO / SGS / TUV.

Sugeng rawuh kerjasama OEM / ODM karo kita ing teknologi anyar ing kaca tempered.

"Gawe bener, Gampangke, Gawe bedha!"

Perusahaan Pertama entuk seragam TUV ing bidang protektor layar.

Perusahaan Pertama nggawe teknologi kurva 3D ing bidang protector layar.

Panyedhiya hadiah distributor Mercedes-Benz, distributor Lantai.

Panyedhiya perusahaan telekomunikasi ing Amerika lan Euro.

Panyedhiya merek pelindung layar terkenal Amerika lan Eropa.

Adol Amazon 5 Star

"Tuwuh | Nuduhake | Nggawe | Inkubasi"

"Openning | Passion | Happy | Responsibility"

Tonggak pangembangan OTAO

Wiwit taun 2005, OTAO terus-terusan ngupayakake lan ngembangake inovasi produk, pangembangan tim, layanan pelanggan lan kinerja sosial.

Picture

2020

Makarya karo perusahaan Jepang lan Korea kanggo bahan pelindung layar R&D anyar

Movie

2019

Ngembangake lini produksi lan tuku mesin CNC liyane, mesin uji kanggo ngontrol mesin pasang otomatis kaca UV sing digawe kualitas; Setel tim sales B2C lan daftarkan penjual premium Amazon

Picture

2018

Kita nandur modal lan nemokake fasilitas pabrik 12000 m2 anyar lan 2 pusat R&D ing kutha Fenggang, Kota Dongguan, kanggo nggedhekake skala produksi lan ningkatake Teknologi lan teknik. OTAO darmabakti kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi.

Location

2017

Nyedhiyakake kanggo tutup 3D kanthi kaca temper lem lem AB lan pelindung kaca tempered 3D 2x pecah

Location

2016

2016 Inovatif luwih kuat 2x pecah kaca lan pelindung layar kaca kanthi teknologi pelek silikon wis diluncurake.

Movie

2016

2016 Inovatif luwih kuat 2x pecah kaca lan pelindung layar kaca kanthi teknologi pelek silikon wis diluncurake.

Picture

2015

Dadi salah sawijining pabrikan sing paling wiwitan miwiti produksi masal kaca tempered sudhut mlengkung. Luwih saka mayuta-yuta unit pelindung layar kaca 3D sudhut mlengkung wis didol.

Location

2015

Kaca tempered sudhut mlengkung 3D sing dikembangake. Nandur modal $ 1 yuta kanggo jalur R&D lan produksi

Location

2012

Fokus OTAO kanggo ngasilake pelindung layar kaca sing tempered

Movie

2011

Ndhaptar merek OTAO, kanthi jeneng Shenzhen OTAO Technology Co.Ltd

Picture

2009

nawakake sawetara layanan OEM aksesoris ponsel kanggo perusahaan merek terkenal.

Movie

2005

Fulljion Digital Technology co., Ltd. didegaké lan ditetepake minangka lapangan aksesoris telpon.

SERTIFIKAT OTAO

ISO14001: 2015 ISO9001: 2015 OHSAS18001: 2007 Sertifikat SGS ROSH SGS REACH TUV    

Panyedhiya ALIBABA Panyedhiya dinilai Globalsource 

TIM OTAO

Gegayuhan Profesionalisme Akeh

Tujuan kanggo nyedhiyakake produk, layanan, pengalaman sing apik kanggo mitra lan klien saka saindenging jagad.

about-us3-2