top_banner

Koleksi

  • Custom logo tempered glass product

    Produk kaca tempered logo khusus

    Kaca Tempered Logo Kustom

    Kaca temperam Logo khusus OTAO sing disesuaikan nggunakake macem-macem teknik kanggo nambah pola utawa teks sing pengin menyang kaca tempered. Kanthi cara iki, produk sampeyan bisa dibedakake karo merek liyane. Sampeyan bisa menehi hadiah kanggo pelanggan kanthi kaca tempered karo Logo, utawa sampeyan bisa nyiyapake pola kanggo narik wong enom. Lan nalika pelanggan diinstal nganggo kaca Logo perusahaan sampeyan, iki uga promosi merek sampeyan. Lan yen ana sawise adol, iki uga digunakake minangka desain anti-palsu kanggo ngenali manawa produk sampeyan.

  • iPhone 12 series 2.5D privacy tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca temperatur iPhone 12 seri 2.5D

    Nalika nggunakake ponsel tanpa film privasi, layar minangka layar enggo bareng, dadi sampeyan lan wong-wong sekitar sampeyan bisa ndeleng layar kanthi jelas. Nalika sampeyan nyelehake kaca temperam privasi OTAO ing layar, iku layar privasi eksklusif, sing mung bisa dideleng lan informasi layar ora bisa dideleng saka sisih.

  • iPhone 2.5D PMMA screen protector Never broken edge

    Pelindung layar iPhone 2.5D PMMA Aja nganti rusak

    Dibandhingake karo kaca tempered, pelindung layar PMMA minangka produk anyar taun kepungkur. Minangka film alus, tutup kanthi atose tartamtu. Fitur utama ora rusak lan kebak lem.

  • Samsung S21 Ultra UV Glue Tempered Glass

    Samsung S21 Kaca UV Lem Tempered

    Model unggulan Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, lan VIVO kabeh digunakake layar sudhut mlengkung kanthi lengkungan gedhe. Kaca Lem Lem UV duwe nyedhiyakake pagelaran lan perlindungan sing apik kanggo dheweke, dadi jinis
    kaca tempered sing ditampa umum dening konsumen

  • iPhone 2.5D ceramic screen protector Never broken edge

    Pelindung layar keramik iPhone 2.5D Aja nganti rusak

    Yen dibandhingake karo kaca tempered, pelindung layar keramik digawe saka bahan PC + TPU khusus, jinis pelindung layar alus lan spesialisasi sing paling spesial ora bakal rusak. Kanthi fungsi anti-goresan lan kekerasan tartamtu, pelindung layar keramik luwih populer ing pasar.

  • Samsung S21 2.5D Full Cover Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 2.5D Full Screen Protector Kaca Tempered

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo telpon sampeyan. Lem ditambah ing pinggir, ora gampang diluncurake.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja stabil kanthi nutul sensitif.

  • Samsung S21 2.5D Full Glue Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 2.5D Lem Lengkap Kaca Pelindung Layar

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo ponsel sampeyan.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja sing stabil kanthi sentuhan sensitif.

  • iPhone 12 series 3D anti bacterial tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca anti-bakteri anti-bakterial iPhone 12 seri 3D

    RATE BACTERIAL 99% ANTI: Film protèktif kanggo layar dikembangake adhedhasar prinsip sterilisasi antibakteri kanthi ion perak, sing bisa nyegah tuwuh bakteri sing mbebayani, kayata Escherichia coli, Staphylococcus aureus, lsp

  • iPhone 12 series 3D curved tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca tempered sudhut mlengkung iPhone 12 seri 3D

    Kacamata Tempered sudhut mlengkung 3D utamane dirancang kanggo ponsel sudhut mlengkung.

    Pembentukan 3D sejati ngidini bidang datar bisa mlengkung, nyedhiyakake pas sing sampurna kanggo piranti pinggiran sing dibunderaké.

  • iPhone 12 series 3D resin edge tempered glass screen protector

    iPhone 12 seri resin 3D pelindung layar kaca tempered

    Nalika nggunakake pelindung layar kaca sing tempered kanggo nglindhungi telpon, Wong mesthi mikir yen bisa nemokake pelindung kaca tanpa masalah ”Gampang Rusak ing pinggir”.

    Sijine kaca resin pinggiran resin OTAO 3D ing layar, kombinasi resin lan kaca sing sampurna, ora ana pecah ing pinggir, sampeyan ora bakal kuwatir ujung rusak!

  • iPhone 12 series Schott tempered glass screen protector

    iPhone 12 seri Schott minangka pelindung layar kaca tempered

    Apa Protektor Kaca Schott?

    Grup SCHOTT Jerman minangka perusahaan klompok teknologi tinggi multinasional sing didegake ing taun 1884. Pengalaman industri 130 taun ing bidang kaca khusus, bahan lan teknologi canggih. Lan bidang bisnis utamane kalebu: peralatan rumah tangga, obat-obatan, elektronik, optik lan transportasi. Film pelindung layar berkualitas tinggi, tahan layar pecah digawe saka gelas SCHOTT paling angel ing industri. Ing proses ngasilake film tempered ponsel, OTAO nggunakake proses dobel dobel kanggo ningkatake resistensi gelas. Ponsel sampeyan bisa tahan 25 kaki Urip ing ketinggian, njaga telpon kanthi utuh. Fungsi proteksi anti-pecah sing kuat ngalahake para pesaing ing pasar lan nggawe pengalaman sing luwih sampurna kanggo para pelanggan.

  • iPhone 12 series Corning Gorilla tempered glass screen protector

    iPhone 12 seri Corning Gorilla tempered pelindung layar

    Apa sing dimaksud karo Corning Gorilla Glass?

    Gorilla Glass minangka merek kaca sing dikuatake kanthi kimia sing dikembangake lan diproduksi dening Corning, saiki ing generasi kaping pitu, dirancang supaya tipis, entheng lan tahan karusakan. Minangka merek, Gorilla Glass unik kanggo Corning,