top_banner

Cahya anti-biru

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for iPhone 12 series

    2.5D Anti-Light Blue Glass Tempered Protector kanggo iPhone 12 seri

    Pelindung layar anti-biru OTAO bakal njaga mripat sampeyan lan nggawe iPhone pengalaman sing luwih nyenengake. 9H ing skala Moh saka kekerasan mineral lan nduweni lapisan oleophobic sing nambah lapisan resistensi noda bekas driji. Beda karo produk liyane ing pasar, pelindung layar kita bakal njaga akurasi warna lan semangat iPhone nalika njaga sensitivitas tutul.

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for  Ipad Series

    2.5D Kaca Protector Kaca Tempered Anti Biru Kanggo Seri Ipad

    Pelindung layar kaca anti-biru OTAO anti-cahya kaca nyaring nganti 43% cahya biru mbebayani sing dipancarkan dening akeh piranti elektronik konsumen umum, nglindhungi mata saka galur mata digital. Kajaba iku, ngreksa telpon saka irungnya, nutupi pinggiran kanggo nglindhungi luwih akeh layar, lan duwe perlindungan antimikroba Ultra-Fresh sing nyuda 99% tuwuh bakteri ing lumahing iPhone.