top_banner

Lem UV 3D

  • Samsung S21 Ultra UV Glue Tempered Glass

    Samsung S21 Kaca UV Lem Tempered

    Model unggulan Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, lan VIVO kabeh digunakake layar sudhut mlengkung kanthi lengkungan gedhe. Kaca Lem Lem UV duwe nyedhiyakake pagelaran lan perlindungan sing apik kanggo dheweke, dadi jinis
    kaca tempered sing ditampa umum dening konsumen