top_banner

3D pinggiran Resin

  • iPhone 12 series 3D resin edge tempered glass screen protector

    iPhone 12 seri resin 3D pelindung layar kaca tempered

    Nalika nggunakake pelindung layar kaca sing tempered kanggo nglindhungi telpon, Wong mesthi mikir yen bisa nemokake pelindung kaca tanpa masalah ”Gampang Rusak ing pinggir”.

    Sijine kaca resin pinggiran resin OTAO 3D ing layar, kombinasi resin lan kaca sing sampurna, ora ana pecah ing pinggir, sampeyan ora bakal kuwatir ujung rusak!