proud_top_banner

360 Kombo Perlindhungan Awak Lengkap kanggo iPhone 12

360 Kombo Perlindhungan Awak Lengkap kanggo iPhone 12

Kasus seluler tipis kanthi potongan presisi sing terintegrasi karo kaca tempered kelas tinggi, nawakake perlindungan awak 360 derajat kanggo iPhone saka goresan, noda lan bekas driji, uga telpon sampeyan aman saka kena pengaruh utawa irungnya apes.


Detail Produk

Kompatibilitas

 Perlindhungan Lengkap 360 derajat. Gabungan karo 1 tutup mburi lan 1 bingkai karo pelindung layar internal, Combo 2 ing 1 njamin proteksi lengkap kanggo telpon saka goresan, noda lan bekas driji, uga telpon sampeyan aman saka tabrakan utawa irungnya apes.

 Lancip lan Cahya. Kasus sing ramping lan entheng tetep bisa dirasakake ing telpon lan ora nambah kanthong utawa tas tangan kanthi gampang. Pinggir kanthi kombinasi alus lan alus yaiku menehi rasa tangan sing apik lan genggeman sing aman.

 Desain Eksklusif. Dirancang khusus kanggo iPhone, kasus kasebut cocog banget karo tombol volume, tombol operasi, lan kurva telpon. Pelindung layar kaca premium sing priksa manawa nutul sing alus, gampang ngakses kabeh fitur lan tombol tanpa kudu ngilangi kasus kasebut.

● Dhukungan Pengisian Nirkabel: .Mendukung daya nirkabel tanpa nyopot kasus telpon. Desain port sing entheng lan akurat nawakake fungsionalitas sing luwih apik. 

Piranti sing Kompatibel

 iPhone 12 Mini; iPhone 12; iPhone 12 Pro; iPhone 12 Pro Max;

 

FITUR LAIN

9H atose

Elinga yen 9H ing industri kaca tempered pancen nuduhake atose potlot, dudu atose Mohs sing kondhang (Hard Pencil 9H = Hardness Mohs 6H). Saben batch kaca OTAO sing tempered kudu lulus tes ketahanan beban pensil Mitsubishi 9H Jepang sing ketat.

Instalasi Gampang

Pamasangan film temperatur OTAO gampang banget lan trep. Yen sampeyan ngelingi terminal, sampeyan uga bisa milih aplikator (uga diarani tray instalasi) kanggo ngrewangi instalasi. Malah konsumen sing ora duwe pengalaman film bisa gampang nggawe film.

Perawatan Lapisan Oleo-phobic Gamelan sing Halus

Masalah sidik jari pancen ngganggu amarga nyuda visibilitas layar. Kajaba iku, ana masalah kayata nyemprot banyu lan minyak sing netes, sing ndadekake kahanan dadi luwih parah.

Nanging prekara iki ora kedadeyan ing protektor layar kaca tempered OTAO. Dadi yen ngetik lan nutul permukaan telpon luwih gampang lan tanpa repot.

Kita nggunakake proses penyemprotan plasma lan elektroplating kanggo nyemprotake minyak bekas driji sing diimpor saka Jepang ing film kaca kanggo nggayuh efek hidrofobik, banyu lan minyak sing tahan lama.

dg (6)

Gratis Gelembung & Bebas Debu

Kanggo ngirit biaya, akeh pabrik ngasilake ing lingkungan sing ora bebas debu, lan gampang nyedhot bledug menyang lem produk AB, lan sawetara bledug angel ditemokake yen durung ngalami inspeksi kualitas sing ketat sawise produksi, nganti ditempelake. Sampeyan bisa ndeleng ing telpon, wis kasep.

Sawetara pabrik nggunakake lem AB sing murah, lan umpluk udara bisa uga katon.

OTAO nggunakake prosedur inspeksi bermutu tinggi, saka bahan baku, lingkungan produksi, proses produksi nganti panyimpenan pungkasan, ngontrol kanthi ketat, lan menehi pelindung layar kaca tempered bebas debu lan gelembung kanggo sampeyan.

Perlindhungan Gores Maksimum

Kaca OTAO Tempered nggunakake bahan kaca premium lan perawatan lapisan khusus khusus. Supaya bisa nyegah goresan ing saben dinane kayata glathi, gunting, tombol lan barang sing landhep lan landhep ing ndhuwur scraping lemah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • ● Telpon 12 Mini ;

    ● iPhone 12 ;

    ● iPhone 12 Pro ;

    ● iPhone 12 Pro Max ;

    ● iPhone 11 ;

    ● iPhone 11 Pro ; 

    ● iPhone 11 Pro Max ;

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita