top_banner

2X-3X Kuwat

  • iPhone 12 series 2X shatterproof tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca tempered iPhone 12 seri 2X

    Apa Kaca Rusak 2X?

    Gelas tempered diproses kanthi proses penguatan dobel khusus ing proses produksi kanggo ningkatake kekerasan lan tahan resistensi saka kaca tempered kasebut dhewe. Supaya bisa nyegah chipping pinggiran kanthi efektif.

    Nalika tuku ponsel anyar, kita mesthi pengin njaga pelindung layar kaca kanthi kenceng banget lan resistensi pengaruh sing kuat. OTAO duwe ide, kanggo entuk efek proteksi layar sing luwih apik, njupuk dobel (2x kaca pecah) nambah pengalaman sing luwih apik kanggo para pelanggan.