top_banner

2.5D

  • iPhone 2.5D PMMA screen protector Never broken edge

    Pelindung layar iPhone 2.5D PMMA Aja nganti rusak

    Dibandhingake karo kaca tempered, pelindung layar PMMA minangka produk anyar taun kepungkur. Minangka film alus, tutup kanthi atose tartamtu. Fitur utama ora rusak lan kebak lem.

  • iPhone 2.5D ceramic screen protector Never broken edge

    Pelindung layar keramik iPhone 2.5D Aja nganti rusak

    Yen dibandhingake karo kaca tempered, pelindung layar keramik digawe saka bahan PC + TPU khusus, jinis pelindung layar alus lan spesialisasi sing paling spesial ora bakal rusak. Kanthi fungsi anti-goresan lan kekerasan tartamtu, pelindung layar keramik luwih populer ing pasar.

  • iPhone 12 series 2X shatterproof tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca tempered iPhone 12 seri 2X

    Apa Kaca Rusak 2X?

    Gelas tempered diproses kanthi proses penguatan dobel khusus ing proses produksi kanggo ningkatake kekerasan lan tahan resistensi saka kaca tempered kasebut dhewe. Supaya bisa nyegah chipping pinggiran kanthi efektif.

    Nalika tuku ponsel anyar, kita mesthi pengin njaga pelindung layar kaca kanthi kenceng banget lan resistensi pengaruh sing kuat. OTAO duwe ide, kanggo entuk efek proteksi layar sing luwih apik, njupuk dobel (2x kaca pecah) nambah pengalaman sing luwih apik kanggo para pelanggan.

  • 2.5D Matte Screen Protector for Apple iPad series

    Pelindung Layar Matte 2.5D kanggo seri Apple iPad

    Pelindung layar kaca matte kajelasan OTAO sing dhuwur kanthi fungsi anti-refleksi sing efektif bisa nolak saka sorotan sing mbebayani lan nyuda refleksi cahya kanggo nglindhungi mata. Kaca-kaca aluminilikat super kuat lan ujung nganti desain sampul kebak nglindhungi saka goresan nganti irungnya pengaruh gedhe.

  • 2.5D Matte Screen Protector for iPhone 12 series

    2.5D Pelindung Layar Matte kanggo seri iPhone 12

    Pelindung layar kaca matte kajelasan OTAO sing dhuwur kanthi fungsi anti-refleksi sing efektif bisa nolak saka sorotan sing mbebayani lan nyuda refleksi cahya kanggo nglindhungi mata. Kaca-kaca aluminosilikat super kuat lan ujung nganti desain lengkap nglindhungi telpon saka goresan nganti irungnya dampak gedhe.

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for iPhone 12 series

    2.5D Anti-Light Blue Glass Tempered Protector kanggo iPhone 12 seri

    Pelindung layar anti-biru OTAO bakal njaga mripat sampeyan lan nggawe iPhone pengalaman sing luwih nyenengake. 9H ing skala Moh saka kekerasan mineral lan nduweni lapisan oleophobic sing nambah lapisan resistensi noda bekas driji. Beda karo produk liyane ing pasar, pelindung layar kita bakal njaga akurasi warna lan semangat iPhone nalika njaga sensitivitas tutul.

  • 2.5D High Clear Anti-Dust Tempered Glass Screen Protector For iPhone 12 series

    2.5D Pelindung Layar Kaca Tempered Anti-Debu Cetha dhuwur Kanggo seri iPhone 12

    Teknologi anti statis OTAO, jupukake pelindung layar iki kanthi lengkap saka bledug. Nyedhiyakake proteksi jangkoan lengkap kanggo seri iPhone 12, lan kompatibel karo sentuhan sensitif. Iki uga nyedhiyakake anti-bekas driji lan hidrofobik.

  • 2.5D 0.33mm Clear Tempered Glass for iPhone 12 series

    2.5D 0.33mm Kaca Tempered Cetha kanggo seri iPhone 12

    100% Transparan & cetha banget: Pelindung layar sing dirancang khusus meh ora katon kanggo Layar LCD HD, TANPA Efek Pelangi. Dampak sing unggul & Perlindhungan gores: Ultra Lancip kanthi Perlindhungan Maksimum saka Tetesan Impact Dhuwur, Goresan, Geser, lan Gumpalan! Ramah Kasus: Pelindung Layar OTAO Tepung dipotong dadi Cilik Luwih cilik tinimbang Layar Nyata saka Ponsel Cerdas kanggo Ngindhari Gangguan Bubar dening Kasus Telpon Favorit. Tanggepan sing sensitif & cepet: Kanthi protektor layar, y ...
  • Samsung S21 Plus 2.5D Full Glue Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 Plus 2.5D Lem Lengkap Kaca Pelindung Layar

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21 Plus, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo ponsel sampeyan.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja sing stabil kanthi sentuhan sensitif.

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for  Ipad Series

    2.5D Kaca Protector Kaca Tempered Anti Biru Kanggo Seri Ipad

    Pelindung layar kaca anti-biru OTAO anti-cahya kaca nyaring nganti 43% cahya biru mbebayani sing dipancarkan dening akeh piranti elektronik konsumen umum, nglindhungi mata saka galur mata digital. Kajaba iku, ngreksa telpon saka irungnya, nutupi pinggiran kanggo nglindhungi luwih akeh layar, lan duwe perlindungan antimikroba Ultra-Fresh sing nyuda 99% tuwuh bakteri ing lumahing iPhone.