proud_top_banner

2.5D Pelindung Layar Kaca Tempered Anti-Debu Cetha dhuwur Kanggo seri iPhone 12

2.5D Pelindung Layar Kaca Tempered Anti-Debu Cetha dhuwur Kanggo seri iPhone 12

Teknologi anti statis OTAO, jupukake pelindung layar iki kanthi lengkap saka bledug. Nyedhiyakake proteksi jangkoan lengkap kanggo seri iPhone 12, lan kompatibel karo sentuhan sensitif. Iki uga nyedhiyakake anti-bekas driji lan hidrofobik.


Detail Produk

Kekandelan High-Definition-Anti Dust-Ultra sing jelas 0.33 njamin sensitivitas layar tutul asli. Transparansi sing dhuwur ngidini pengalaman ndeleng sing optimal lan alami

Dirancang khusus nganggo bolong anti-lebu logam kanggo nglindhungi bledug

Lapisan Oleophobic nglindhungi sidik jari lan smudges supaya layar tetep resik lan apik.

100% Perekat tanpa gelembung nawakake instalasi sing gampang banget

Film kaca pecah- Yen kaca tempered pecah, bakal pecah dadi cilik sing ora landhep, saengga luwih aman kanggo pangguna

Piranti sing Kompatibel

 iPhone 12 Mini;

 iPhone 12;

 iPhone 12 Pro;

 iPhone 12 Pro Max;

● iPhone 11;

 iPhone 11 Pro;

 iPhone 11 Pro Max;

FITUR LAIN

1

Kejelasan Lanjut

Akeh kemasan pelindung layar ponsel bakal menehi tandha “transmittance 99%”, pratelan iki dudu adhedhasar ilmu pengetahuan, lan bisa ngapusi konsumen lan tumindak tuku. Kejelasan nyata transmitansi pelindung layar kaca sing tempered udakara 90%. Nanging pelindung layar kaca OTAO Tempered bisa nggayuh transmisi 92% kanthi nggunakake kaca premium lan lem AB, sing menehi pengalaman luwih apik.

dg (3)

Perlindhungan Layar Kaca Kuat

Kaca silikat aluminium lan teknologi tempering sing digunakake ing OTAO Tempered Glass kanggo nambah ketegangan permukaan kaca sing nggawe awak luwih kuwat.

Perlindhungan Gores Maksimum

Kaca OTAO Tempered nggunakake bahan kaca premium lan perawatan lapisan khusus khusus. Supaya bisa nyegah goresan ing saben dinane kayata glathi, gunting, tombol lan barang sing landhep lan landhep ing ndhuwur scraping lemah.

2

Ukuran Akurat lan Sentuhan Sensitif

Tukang gaweyan sing sampurna mesthi menehi asil paling apik lan uga ditrapake kanggo film kaca sing alus. Motong sing akurat dening ahli tegese pelindung layar kaca tempered menehi jangkoan sing sampurna lan lengkap.

Instalasi Gampang

Pamasangan film temperatur OTAO gampang banget lan trep. Yen sampeyan ngelingi terminal, sampeyan uga bisa milih aplikator (uga diarani tray instalasi) kanggo ngrewangi instalasi. Malah konsumen sing ora duwe pengalaman film bisa gampang nggawe film.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita