top_banner

2.5D FC

  • iPhone 12 series 2.5D privacy tempered glass screen protector

    Pelindung layar kaca temperatur iPhone 12 seri 2.5D

    Nalika nggunakake ponsel tanpa film privasi, layar minangka layar enggo bareng, dadi sampeyan lan wong-wong sekitar sampeyan bisa ndeleng layar kanthi jelas. Nalika sampeyan nyelehake kaca temperam privasi OTAO ing layar, iku layar privasi eksklusif, sing mung bisa dideleng lan informasi layar ora bisa dideleng saka sisih.

  • Samsung S21 2.5D Full Cover Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 2.5D Full Screen Protector Kaca Tempered

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo telpon sampeyan. Lem ditambah ing pinggir, ora gampang diluncurake.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja stabil kanthi nutul sensitif.

  • Samsung S21 2.5D Full Glue Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 2.5D Lem Lengkap Kaca Pelindung Layar

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo ponsel sampeyan.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja sing stabil kanthi sentuhan sensitif.

  • iPhone 12 series 2.5D full cover tempered glass screen protector

    iPhone 12 seri 2.5D lengkap nutupi layar protector kaca

    Jeneng kasebut nuduhake bunderan pinggir tampilan "2D" sing rata ing sumbu z, nambah kurva sithik sing biasane bakal ana pinggiran lurus.

    Nalika nggunakake kaca tempered tutup 2.5D kebak, Bisa nyegah pinggiran film tempered supaya rusak.

  • Samsung S21 Plus 2.5D Full Cover Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 Plus 2.5D Full Screen Protector Kaca Tempered

    Pelindung layar sudhut mlengkung Kaca Tempered kanggo Samsung S21 Plus, transparansi dhuwur lan desain jangkoan lengkap, nawakake proteksi canggih kanggo telpon sampeyan. Lem ditambah ing pinggir, ora gampang diluncurake.0.25mm kaca ultra tipis njamin kinerja stabil kanthi nutul sensitif .

  • iPad Pro 11″ 2020 Tempered Glass Screen Protector

    iPad Pro 11 ″ 2020 Pelindung Layar Kaca Tempered

    Dirancang khusus kanggo iPad Pro 11 ″ 2020, OTAO Tempered Glass Screen Protector nawakake pas sing cocog karo piranti kasebut. Fitur potongan-potongan kamera, sensor, speaker lan tombol, visibilitas dhuwur lan sensitivitas.