proud_top_banner

2.5D Anti-Light Blue Glass Tempered Protector kanggo iPhone 12 seri

2.5D Anti-Light Blue Glass Tempered Protector kanggo iPhone 12 seri

Pelindung layar anti-biru OTAO bakal njaga mripat sampeyan lan nggawe iPhone pengalaman sing luwih nyenengake. 9H ing skala Moh saka kekerasan mineral lan nduweni lapisan oleophobic sing nambah lapisan resistensi noda bekas driji. Beda karo produk liyane ing pasar, pelindung layar kita bakal njaga akurasi warna lan semangat iPhone nalika njaga sensitivitas tutul.


Detail Produk

Blok nganti 43% cahya biru sing mbebayani
• Nyuda galur mata digital

• Pangaruh sing kuwat lan proteksi ngeruk

• Gampang, proses instalasi langkah demi langkah

• Banyu lan tahan noda

• Cakupan loropaken, canggih

• Sensitivitas tutul sing sampurna

Piranti sing Kompatibel

 iPhone 12 Mini;

 iPhone 12;

 iPhone 12 Pro;

 iPhone 12 Pro Max;

● iPhone 11;

 iPhone 11 Pro;

 iPhone 11 Pro Max;

FITUR LAIN

dg (3)

Perlindhungan Layar Kaca Kuat

Kaca silikat aluminium lan teknologi tempering sing digunakake ing OTAO Tempered Glass kanggo nambah ketegangan permukaan kaca sing nggawe awak luwih kuwat.

Perlindhungan Gores Maksimum

Kaca OTAO Tempered nggunakake bahan kaca premium lan perawatan lapisan khusus khusus. Supaya bisa nyegah goresan ing saben dinane kayata glathi, gunting, tombol lan barang sing landhep lan landhep ing ndhuwur scraping lemah.

2

Ukuran Akurat lan Sentuhan Sensitif

Tukang gaweyan sing sampurna mesthi menehi asil paling apik lan uga ditrapake kanggo film kaca sing alus. Motong sing akurat dening ahli tegese pelindung layar kaca tempered menehi jangkoan sing sampurna lan lengkap.

Instalasi Gampang

Pamasangan film temperatur OTAO gampang banget lan trep. Yen sampeyan ngelingi terminal, sampeyan uga bisa milih aplikator (uga diarani tray instalasi) kanggo ngrewangi instalasi. Malah konsumen sing ora duwe pengalaman film bisa gampang nggawe film.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita