proud_top_banner

2.5D 0.33mm Kaca Tempered Cetha kanggo seri iPhone 12

2.5D 0.33mm Kaca Tempered Cetha kanggo seri iPhone 12


Detail Produk

100% Transparan & cetha banget: Pelindung layar sing dirancang khusus meh ora katon kanggo Layar LCD HD, TANPA Efek Pelangi.

Dampak sing unggul & Perlindhungan gores: Ultra Lancip kanthi Perlindhungan Maksimum saka Tetesan Impact Dhuwur, Goresan, Geser, lan Gumpalan!

Ramah Kasus: Pelindung Layar OTAO Tepung dipotong dadi Cilik Luwih cilik tinimbang Layar Nyata saka Ponsel Cerdas kanggo Ngindhari Gangguan Bubar dening Kasus Telpon Favorit.

Tanggepan sensitif & cepet: Kanthi protektor layar, telpon isih tetep 100% Akurat, Gangguan Nol karo Responsif Layar Sentuh.

iPhone 12 2 (3)
iPhone-12-2 (5)

Perlindhungan Layar Kaca Kuat

Pelindung layar OTAO GLASS digawe saka kaca silikat alumino sing kuat lan desain 0.33mm ultra-tipis, tahan gores kanthi kejelasan definisi tinggi 92%.

Perawatan Lapisan Oleo-phobic Gamelan sing Halus

Lapisan oleophobic wis ditrapake ing OTAO GLASS nggawe tembok tahan lama, tahan minyak lan anti-bekas driji sing luwih gampang dibersihake lan dilindhungi saka rereget lan bledug.

Instalasi Gampang

Pamasangan film temperatur OTAO gampang banget lan trep. Yen sampeyan ngelingi terminal, sampeyan uga bisa milih aplikator (uga diarani tray instalasi) kanggo ngrewangi instalasi. Malah konsumen sing ora duwe pengalaman film bisa gampang nggawe film.

iPhone 12 2 (2)
iPhone-12-2 (6)

Piranti sing Kompatibel

iPhone-12-2 (4)
iPhone-12-2 (2)

 iPhone 12 Mini;

 iPhone 12;

 iPhone 12 Pro;

 iPhone 12 Pro Max;

● iPhone 11;

 iPhone 11 Pro;

 iPhone 11 Pro Max;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita