X

Bukak PROUDUCTS BARU

Dhukungan kekuatan R&D OTAO Kuat kanggo terus ngluncurake produk anyar kanggo mbantu para klien entuk pangsa pasar luwih akeh.

  • produk kaca-samsung-s21-ultra-uv-lem-tempered-kaca
  • Produk 360-proteksi-awak-lengkap-kanggo-iphone-12-produk
  • produk-pelindung-layar-kaca-samsung-s21-ultra-3d-heat-bending-tempered-glass-protector

OTAO nyedhiyakake luwih akeh koleksi lan pangaturan dhewe pelindung layar,
lan solusi pangayoman kanggo nggayuh sarat klien utawa pasar

 about-us

Babagan Kita

Shenzhen OTAO Technology Co., Ltd. khusus ing pabrikan lan distribusi pelindung layar, minangka panyedhiya solusi siji kanggo protektor layar lan proteksi layar. OTAO nyedhiyakake macem-macem bahan premium lan multi-fungsi pelindung layar, lan ngatur kanggo macem-macem piranti, kayata ponsel, Pad, tablet, laptop, jam tangan pintar, go pro, kamera, Mobil, peralatan omah, lan mesin lsp.

Minangka salah sawijining pabrikan layar utama ing industri, OTAO® terus-terusan ngembangake produk anyar, ningkatake kualitas produk, ngoptimalake layanan kanggo klien, nyebar mitra lan pedagang merek.

LEBIH LANJUT

LAYANAN

"Ngewangi para klien supaya berkembang lan dadi luwih kuwat" minangka konsep layanan utama

- Pak Andy Huang, Presiden OTAO,

Paseksen klien

Tembung nyata saka Klien VIP kita

Kita nyedhiyakake layanan 24 jam, hubungi langsung!ENGKE SAIKI